Recomandări astrale pentru fiecare zodie și ascendent. Cum poți face față cu succes lunii octombrie?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop lunar. Iată ce te sfătuiesc astrele în luna octombrie!

În luna aceasta, Marte în Rac aduce o dorință puternică de protecție a familiei și armonie în casă, dar poate genera frustrări și conflicte ascunse. Nodurile Lunare intensifică aceste tensiuni, iar până pe 4 noiembrie trebuie să gestionăm cu grijă sursele de furie. Din 9 octombrie, Jupiter retrograd în Gemeni ne va ajuta să identificăm excesele făcute din 26 mai și să facem ajustările necesare.

Iată care sunt recomandările pentru fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte în casa a patra aduce tensiuni legate de familie, așa că ai nevoie de răbdare și autocontrol. Jupiter retrograd te va forța să îți reevaluezi obiectivele și să îți reorganizezi programul pentru a evita epuizarea.

Taur/Ascendent în Taur

Luna aceasta este favorabilă pentru a explora noi idei, dar vei simți și o energie pasiv-agresivă în relațiile cu frații sau vecinii. Retrogradarea lui Jupiter poate aduce schimbări financiare, care va cere o revizuire a planurilor tale financiare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte îți activează casa a doua, deci este o perioadă bună pentru a face bani, dar fii atent cum îți exprimi gândurile. Retrogradarea lui Jupiter aduce introspecție și reevaluarea unor dorințe sau noi începuturi.

Rac/Ascendent în Rac

Marte în semnul tău poate aduce suprasolicitare, așa că încearcă să îți gestionezi energia. Retrogradarea lui Jupiter încetinește planurile legate de mutare și te forțează să reevaluezi prioritățile personale.

Leu/Ascendent în Leu

Eclipsa de Soare aduce noi începuturi în afaceri și abilități, concentrându-te pe comunicare și relațiile cu cei apropiați. Totodată, vei simți nevoia de a te elibera de materialism și de a te orienta către spiritualitate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna aceasta te concentrezi pe ajutorul acordat celor vulnerabili și pe conectarea cu mai mulți oameni. Tensiunile la locul de muncă ar putea apărea, iar retrogradarea lui Jupiter îți încetinește progresul în carieră. Este nevoie o revizuire a proiectelor.

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte îți oferă energie pentru a aborda problemele profesionale, dar pot apărea conflicte și tensiuni la locul de muncă. Retrogradarea lui Jupiter aduce întrebări legate de scopul tău în viață și reevaluarea credințelor.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luptele de putere și provocările din proiectele comune pot fi mai evidente în această perioadă. Jupiter retrograd te îndeamnă să îți revizuiești strategiile financiare și să fii atent la parteneriatele în care ești implicat.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Evita tendința de a acumula frustrări și de a reacționa brusc în relațiile tale. Jupiter retrograd te sfătuiește să reevaluezi modul în care te implici în relații și să îți acorzi mai mult timp înainte de a lua decizii importante.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte în casa a șaptea aduce tensiuni în relațiile de cuplu, dar recomandarea este să îți canalizezi energia spre activități de voluntariat sau sociale. Retrogradarea lui Jupiter încetinește progresul la locul de muncă și îți oferă ocazia să te eliberezi de relațiile nefolositoare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ascultă-ți corpul și folosește-ți energia pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili, dar nu te suprasolicita. Retrogradarea lui Jupiter aduce o reevaluare a relațiilor și te încurajează să faci un pas înapoi dacă te-ai grăbit în deciziile romantice.

Pești/Ascendent în Pești

Trebuie să îți afirmi mai mult puterea în prietenii și să gestionezi mai bine luptele de putere. Jupiter retrograd aduce introspecție legată de familie și locuință. Îți sugerează o reevaluare a acestor aspecte esențiale din viața ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

pixel