Recomandarea astrelor pentru o zodie de apă: „A venit momentul să le ceri oamenilor să te ajute!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrele sfătuiesc o zodie de apă nu doar să dea oamenilor, ci să și ceară la rândul său. Iată ce spune un astrolog internațional!

Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare/ Lună Nouă în Balanță, care va fi influențată de Mercur și Lilith. Această eclipsă are potențialul de a transforma profund modul în care percepem pacea și relațiile interumane. Lilith își dorește să ne afirmăm independența și să ne lăsăm puțin purtați de spiritul de rebeliune. Este un moment prielnic pentru a iniția noi relații și parteneriate, dar și pentru a ne clarifica dorințele și nevoile față de ceilalți.

Această Eclipsă, care se petrece pe Nodul Sud, ne aduce o oportunitate de eliberare și ne provoacă să renunțăm la ceea ce nu ne mai este de folos, fie că este vorba despre relații, carieră sau alte dimensiuni ale vieții noastre. Deși Lilith poate aduce nesiguranță și temeri, Luna Nouă în Balanță ne încurajează să depășim aceste bariere și să ne deschidem către noi schimbări și oportunități.

Astăzi, pe 1 octombrie, Mercur face o conjuncție cu Soarele. Această conjuncție se petrece cu puțin timp înaintea eclipsei de Soare. Prin urmare, va amplifica reapariția unor probleme sau subiecte pe care le-am evitat în trecut. Eclipsele sunt asociate cu schimbări și încheieri de cicluri. Suntem forțați să ne confruntăm cu realitățile pe care le-am evitat. Problemele nerezolvate vor ieși din nou la suprafață și vor necesita soluții.

Balanța, semnul în care are loc acest eveniment astral, este guvernată de Venus, planeta iubirii și relațiilor, ceea ce indică faptul că influențele vor fi resimțite cel mai puternic în sfera relațiilor personale. Sub această influență, vom simți presiunea de a căuta echilibrul în interacțiunile noastre, dar acest lucru va fi dificil fără a aborda sincer conflictele sau tensiunile ascunse.

Horoscop internațional OCTOMBRIE 2024. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mina este astrolog internațional. Studiază la „London School of Economics”. Pe canalul său de TikTok, unde are 10k urmăritori, ne-a adus recomandările astrelor pentru nativii Pești și cei cu Ascendent în Pești. Iată ce ne spune!

Nu te teme să le ceri oamenilor lucruri pe care le dorești de ceva vreme. Datorită eclipsei de Soare în Balanță, poate începe un nou ciclu în casa a opta pentru tine. A opta casă reprezintă lucrurile pe care le împărțim cu alți oameni. De obicei, e vorba de finanțe comune, dar poate fi și datorii comune, muncă împărtășită, orice poți împărtăși într-o tranzacție.

Așadar, dacă ai dorit ceva în ultimul an și jumătate, și ți-a fost frică să ceri pentru că implică și acțiunea altor persoane, acesta va fi un moment bun să începi cu adevărat acest nou capitol din viața ta cerându-le oamenilor să îți ofere acel lucru. Nu te teme să iei inițiativa, să ceri mai mult și să arăți lumii cine ești cu adevărat și de ce ești capabil. Acesta nu este momentul să-ți spui că vei face asta mai târziu, pentru că poate fi un moment foarte benefic pentru tine să primești ajutor de la alții și să reușești în ceva, mai ales financiar.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel