„Rămâneți cu grijile sau găsiți resursele?” Vești importante pentru Taur, Fecioară, Capricorn în sezonul Balanței
Autor: , Astrosens Team | Dată: 21 sep 2022, 10:08
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Balanței care începe pe 23 septembrie și se încheie pe 23 octombrie. Iată cum vor beneficia semnele de pământ, Taur Fecioară, Capricorn, de pe urma acestui aspect.

Semnele de pământ vor fi preocupate de monetizare în Sezonul Balanței. Și asta pentru că vor fi expuse unor situații ce vor solicita nenumărate cheltuieli. Și cum în această perioadă, sunt îngrijorări pe plan financiar peste tot în lume, aceste semne își vor face multe gânduri, socoteli și analize. Taurii, Fecioarele și Capricornii vor trebui să își comunice așteptările, dorințele și necesitățile. Dacă nu, vor rămâne doar cu grijile. Dar dacă vor spune celor din jur de ce anume au nevoie, nu se va pune problema. Se vor găsi imediat resurse. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se mută în casa a 6-a. Își dorește să găsiți un ecchilibru între efortul pe care îl depuneți pentru voi și efortul pe care îl depuneți pentru ceilalți. Vouă ce anume vă mai rămâne? Trebuie să faceți neapărat și lucruri din care să aveți și voi ceva de câștigat. Aveți grijă la sănătate, la stresul cotidian, la felul în care își pune acesta amprenta pe viața și pe rutina voastră. Dați-vă seama că v-ar prii să nu vă faceți planuri în ceea ce îi privește pe colegi. Fiți mai deschiși față de ei, nu hotărâți pentru ceilalți. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Aveți nevoie de un bilanț neapărat, trebuie să vedeți roadele, să vă calculați mai bine banii, să înțelegeți unde anume au fost pierderi. Ar fi ideal să puteți să găsiți un echilibru între venituri și cheltuieli. Soarele vrea să vă pună și talentele la muncă. Dacă știți să croșetați, să pictați sau cunoașteți încă o limbă străină pe care ați putea să o predați. Ce anume știți să faceți și se pot face bani din asta? Ce vă aduce un plus de valoare? Vă puteți crea și alte câștiguri în acest fel. Este o perioadă foarte bună pentru schimburi de experiență. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se mută în casa a 10-a, în zona carierei. Veți culege roadele ultimului an, lucru care vă va face foarte mândri de munca pe care ați depus-o. Găsiți formula perfectă de a rezolva anumite probleme la serviciu. Ziceți ca ei și faceți ca voi. Încercați să fiți flexibili, faceți anumite lucruri înn mai multe părți, vedeți cum e și din extrema cealaltă. Vă vedeți interesul. Mulți veți lua decizii de oficializare a relațiilor, sau decizia unui divorț. Încercați să negociați dacă mergeți la un interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?