Racii trebuie să se axeze pe rolul social. Neajunsurile pot deveni un atu pentru Lei, iar la Fecioare apar probleme în paradis!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ce le-au pregătit astrele următoarelor trei zodii?

Nu uita că încă zece zile de acum înainte, Soarele este în Berbec, după care va intra în Taur. Însă tranzitul Soarelui în primul semn din zodiac aduce în continuare prospețime, viață, forță, noutate și impuls. Și ne face să ne luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Venus este tot în Berbec până la data de 29 aprilie, așa că ne face direcți în sectorul profesional. Ne dorim parteneri curajoși și sigur pe ei. De asemenea, ne dorim relații pasionale, care să ne dea fiori. Nu avem nevoie de oameni care fac pe indiferenții.

Revelații și schimbări pentru TREI zodii. Două vor fi protagoniste! 

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru următoarele trei semne din zodiac.

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa s-a petrecut în Casa a zecea, unde sunt destul de multe aspecte. Indiferent de vârsta pe care o ai, rolul social devine prioritar. Cu alte cuvinte, poate vrei să îți schimbi locul de muncă sau poate ești la pensie, te-ai plictisit și dintr-o dată viața ta are nevoie de alte provocări. Astrologul te încurajează să cauți altceva, dar nu înainte de a-ți da seama de ce ai ajuns în situația aceasta.

Când ai o discuție cu oamenii importanți, cum ar fi șefii care te roagă să faci ceva, să ai o dovadă de fiecare dată. Pentru că întâlnirea lui Mercur retrograd cu Soarele din Casa a zecea are nevoie de dovezi. 

De asemenea, poți lua niște decizii care nu sunt neapărat bine gândite. Este o perioadă bună pentru a căuta un nou job.

Leu/Ascendent în Leu

Și tu ești unul dintre protagoniștii acestei săptămâni, pe lângă Berbec și Gemeni. Așa că vei avea niște zile destul de importante. Eclipsa care s-a petrecut în Casa a noua lângă Mercur retrograd și Chiron te cam zăpăcește, dar îți aduce și o poftă de a trăi diferit. Îți găsești locul. 

În același timp, gândește-te că urmează Conjuncția Jupiter-Uranus din Casa a 10-a. Din punct de vedere profesional, o poți lua de la capăt. Pentru că ai nevoie de prospețime, dar și de competiție. Reține că frustrarea va fi, de fapt, combustibilul tău. Neajunsurile pot deveni atuuri, așa că nu te teme.

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trecând peste eclipsa de soare și peste faptul că Mercur retrograd se întâlnește cu Chiron și cu Soarele în Casa a opta, ar fi bine să ne îndreptăm atenția către Conjuncția Marte-Saturn din Casa a șaptea. Din punct de vedere relațional, mai ales dacă ai ascendent în Fecioară, în primăvara lui 2023 ai trecut prin evenimente marcante.

Această conjuncție pentru unii s-ar putea să vina ca o trezire la realitate. Dar vă poate ajuta să vă maturizați, fără îndoială. Poate că stai într-o relație de ceva timp și ai tot fugit de responsabilități. Nu o să mai poți face asta. Sau apar momente în care te cerți cu partenerul, pentru că există o critică permanentă. 

Abaondonarea unor lupte inutile te poate ajuta.

Poți să fii interesat și de: Care sunt mesajele pentru PATRU zodii în luna aprilie? Trebuie să fie foarte atente la obstacolele care pot apărea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel