Provocările astrelor pentru o zodie. În loc să îți rezolvi problemele, mai tare te adâncești!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Să ne reamintim că Marte se află în semnul Taurului până pe 20 iulie. Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru acest tranzit!

Începem cu o scurtă recapitulare. Cine este Marte? În mitologie, este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Este planeta agresivității, a pasiunii, a ambiției, dar și a furiei.

Semnul zodiacal al Taurului este are legătură cu confortul, resursele și ritmul personal. Cât timp Marte va tranzita semnul Taurului, toată concentrarea noastră va fi către lupta pentru siguranță.

Marte nu se simte bine în acest semn. Lui Marte îi place furia, agresivitatea, iar Arhetipul Taurului îi cere să fie mai temperat. Va trebui să avem răbdare și să lucrăm cu resursele pe care le avem.

Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu „o frână".

Iată care sunt previziunile pentru Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

Marte se află în casa a șasea, unde se simte foarte bine.  Casa a șasea este locul rezolvării problemelor, al sănătății, al grijii pentru dietă, al exercițiilor fizice, al ajutorării altor persoane, al îngrijirii animalelor de companie. Există multe de făcut în această casă, așa că, atunci când Marte intră aici, îți oferă energia necesară pentru muncă și pentru a rezolva problemele. Îți sprijină dorința de asumare a mai multor responsabilități, de a gestiona mai multe aspecte și de a sări în ajutorul altor oameni pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor.

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Cu toate acestea, Marte este în detriment în Taur, și asta îi influențează puțin energia. S-ar putea să fie puțin mai indulgent, puțin mai lent și puțin indecis. Taurul este semnul care dorește să savureze momentul, care dorește să se bucure de viață, care nu vrea să se grăbească.

Așa că fii atent la asumarea prea multor responsabilități cu această energie, încercând, de asemenea, să te bucuri de moment și să-l savurezi.

Poți întâmpina tensiuni și probleme cu colegii de muncă, probleme cu oamenii care depind de tine, unde te simți copleșit, supraîncărcat, frustrat, dar nu poți să îți exprimi sentimentele.

Aceasta este cea mai mare provocare cu Marte în semnul de detriment. Aduce sentimentul de frustrare, dar și teama că mânia ta va supăra oamenii, îi va răni, așa că o reprimi și apoi se manifestă poate ca o agresiune ascunsă, pasiv-agresivă sau apare într-un mod mai ciudat, mai provocator, de tip bullying.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Așa că trebuie să fii atent, trebuie să exprimi, dacă simți că ceva te deranjează și te enervezi. Ai putea încerca să scrii acele gânduri și apoi să vorbești despre ele după ce te-ai calmat sau să exprimi energia prin exerciții fizice, să mergi la un curs de box, să înveți o artă marțială. Acesta ar fi un mod excelent de a canaliza această energie. Încearcă să găsești un echilibru mai bun exprimând lucrurile pe măsură ce apar și nu prin a le reprima.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii

Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în...

Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel