Provocări și neajunsuri la locul de muncă pentru Berbec, Balanță și Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată de ce trebuie să țină cont următoarele trei zodii!

Unele aspecte astrologice ale verii vor crea premisele unor schimbări/ajustări permanente la locul de muncă. Și bineînțeles, anumite zodii vor trece prin provocări. Chiar dacă sunt sau nu în concediu. 

Mercur va retrograda în curând în semnul Fecioarei, cel preocupat de muncă. Deci trebuie să avem grijă încă de pe acum la proiectele de care ne ocupăm. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mare, plajă, soare. Vacanță, concediu, timp liber. În mod normal, acestea ar trebui să fie cuvintele cheie ale perioadei. Dar adevărul este că partea profesională îți ocupă timpul. Chiar dacă ești la plajă, tot vei răspunde la telefon colegilor. Sau tot îți vei citi mesajele. Și dacă nu ești în vacanță, așteaptă-te la o perioadă agitată. Mercur va retrograda în curând în casa a șasea, a muncii, unde se află și Marte, guvernatorul tău. Sfatul astrelor este să nu te complici deloc. Să nu cauți perfecțiunea. Și să fii pregătit de tot felul de ajustări. Și cum stresul își va spune cuvântul, ar fi bine să schimbi ceva și în rutină. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă în casa a unsprezecea. Am putea spune că ai o viață socială nemaipomenită. Reapar oameni, te întâlnești des cu prietenii actuali și ești destul de flexibil în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. Dar s-ar putea să întâmpini destule probleme pe plan profesional. Saturn retrograd în casa a șasea, în opoziție cu Mercur și Marte, nu va face decât să îți pună unele blocaje. Nu îți mai place locul de muncă. Sau atmosfera. Sau colegii. Parcă muncești fără rost, fără sens. Deși nu ai multe proiecte, te confrunți cu un soi de oboseală. Cert este că ai nevoie de un nou stil, de o altă rutină. Daca vrei un nou serviciu, să știi că va trebui să aștepți. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus este retrogradă în casa a zecea, a carierei. Multe dintre parteneriate se vor reconfigura. Astrele îți recomandă să nu ții cu dinții de absolut nimic. Ci să lași lucrurile să se întâmple. Dorința de control îți va dăuna enorm. Cumva, atenția ta trebuie să se îndrepte asupra atitudinii. Asupra modului în care te percep ceilalți. Mercur va retrograda în curând și îți va readuce unele discuții cu șefii. Deci nu este cazul să grăbești nimic. La finalul lunii august, vei simți nevoia să taci și să faci.

Poți să citești și: Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel