Provocări pentru Taur, Scorpion și Vărsător. Amintiri de neuitat pentru Leu
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni. Evenimentul principal al verii este retrogradarea lui Venus în Leu. 

Retrogradarea lui Venus în Leu continuă fără probleme. Am putea spune că Luna Plină din același semn, de pe 16 august, care va fi în conjuncție cu Lilith îi poate da și mai multă putere. Dar atenție în jurul acestei date! Vom fi tentați să luăm decizii grăbite și riscante. Mai ales pe plan relațional. 

Unii dintre nativi vor simți serios impactul retrogradării. Care să ne reamintim va mai dura până pe 4 septembrie. Iată care sunt aceștia!

Taur/Ascendent în Taur

Dintr-o dată, relațiile cu familia se pot schimba. Poți constata că trebuie să te reîntâlnești cu niște rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, pe diverse teme. Pot fi unele plăcute, altele mai puțin. Pe scurt, dacă până acum ai fugit de aceste neamuri, nu o s-o mai poți face. Și trebuie să le integrezi, oarecum, în viața ta.

În plus, vor apărea pe nepusă masă tot felul de evenimente în familie. 

De asemenea, cu Venus retrogradă în Casa a 4-a, să știi că, dacă ai avut la un moment dat o idee despre cum să îți decorezi casa, despre grădină sau despre cum vrei să arate locuința, acum va fi momentul să te ocupi de toate aceste schimbări. Ar fi bine ca în perioada următoare să încerci să găsești un echilibru între partea profesională și cea personală. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus retrogradează în semnul tău! Lângă Lilith și în careu cu Uranus/Jupiter! Deci nu te vei plictisi deloc! Doar dacă vrei!

Poți să profiți de acest tranzit și să rearanjezi ce ai prin garderobă, să faci tot felul de combinații stilistice din hainele tale. 

De fapt, odată cu acest tranzit, ne dorim să ne afișăm, mai ales că Venus este retrogradă în Casa I, care ține de ascendent, adică de înfățișare. Ne dorim să fim văzuți, să ne afișăm, să fim aplaudați. Să primim doar laude pentru ținutele noastre, de care chiar avem nevoie. De asemenea, până în septembrie, intervențiile legate de înfrumusețare, cele estetice, nu sunt încurajate. Sau cel puțin nu cele radicale. Fiindcă apoi nu o să îți convină prea mult rezultatele.

Dar micile ajustări pot fi făcute, dacă îți dorești neapărat.

O să ai și tendința de a intra în contact cu foști parteneri. Nu neapărat ca să intri iar într-o relație, ci să vezi dacă mai este sau nu ceva acolo. 

Despre ce este vorba cu Venus retrogradă în Casa întâi? Redescoperirea plăcerii personale. Trebuie să te pui în valoare, cu ceea ce ai aici și acum. Vei regreta enorm dacă nu vei face ceva special pentru tine în vara lui 2023!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus retrogradează în Casa a 10-a. Mulți dintre nativii Scorpion au așteptat să se întâmple ceva pe plan profesional. Cumva, în această vară, se întâmplă tot felul de lucruri. Unii nativi vor accesa un nou nivel în carieră, vor fi promovați.

Însă, ce se întâmplă? Acum, relațiile sunt cele mai importante. În această vară, dat fiind faptul că și Jupiter se află în tranzit prin Casa a 7-a și că Venus face careu cu Uranus, careu cu Jupiter, inconjuncția cu Neptun și conjuncția cu Lilith, înseamnă că relațiile tale sunt în derivă.

Nu înseamnă că este un aspect negativ. În schimb, trebuie să fii prezent. Ochi și urechi. Să nu rămâi captiv în poveștile pe care le citești prin vreun roman de dragoste. Dar realitatea relațiilor tale este de fapt, alta. Asta mai ales pentru cei singuri. Le recomandăm să nu se grăbească nici când se reîntâlnesc cu un fost partener, dar nici când vor cunoaște pe cineva nou. Atenție la riscul de a te îndrăgosti de cineva de la serviciu. Mai ales dacă este o persoană indisponibilă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe tine, această retrogradare te afectează cel mai mult din punct de vedere partenerial. Dar, în primul rând, din punctul de vedere al relațiilor afective. Venus retrogradează în Casa a 7-a, așa că îți poate readuce parteneri, te poate face să cunoști niște oameni sau îți poate testa relațiile în care te afli. Cert este că te vei plictisi serios dacă ești singur. 

Indiferent în care dintre cele trei situații te regăsești, recomandarea astrologului este ca până în septembrie, să nu iei decizii, ci mai degrabă să te bucuri de viață. Deciziile pot fi luate și mai târziu, nu pierzi nimic până atunci.

Mai degrabă, Venus te poate ajuta să corectezi, să reevaluezi totul. Dacă până acum ai intrat în relații cu un anumit tipar de oameni, de acum încolo te vei răzgândi asupra lor. Pentru că ai alte nevoi sau altă vârstă, ori îți dai seama cât de importantă este compatibilitatea într-un cuplu, nu doar atracția fizică.

De asemenea, vara aceasta îți va (re)aduce mulți oameni care să te oglindească. Și bineînțeles, vei învăța numeroase informații prețioase despre tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel