Promisiuni la început de an pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Prima săptămână a anului aduce aspecte interesante, chiar benefice, din punct de vedere astrologic pentru unii nativi. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu previziunile pentru începutul lui ianuarie! 

Prima săptămână a anului debutează cu niște aspecte interesante. Unor nativi le vor prinde foarte bine. 

Cel mai important eveniment al săptămânii este tranzitul lui Marte în Capricorn. Acesta începe 4 ianuarie și va sta acolo până pe 14 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Totodată, Marte este și Zeul Războiului. Arhetipul Capricornului este cel al seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung.

Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp, fiind cei mai afectați.

Iată mesajele astrelor pentru prima săptămână a anului 2024!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se duce în casa a 10-a, cea a carierei. Încă din primele zile ale anului, trebuie să-ți pui la punct planurile. Ia o decizie cu privire la nivelul unde vrei să ajungi.

Furia pe care o simți, nu o consuma degeaba. Încearcă să o canalizezi într-un obiectiv. Indiferent de vârsta pe care o ai, de statut, ai nevoie de un țel foarte clar în 2024.

La finalul săptămânii, este posibil să simți neîncredere în forțele proprii, mai ales în zona profesională, dar trebuie să înțelegi că e o stare de moment.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își oprește retrogradarea în casa a 6-a. Există foarte multe neclarități și dacă nu găsești o cale să le rezolvi, vor apărea neînțelegeri, discuții și conflicte. Nivelul tău de stres va crește, iar tu te vei victimiza. Cei din jurul tău vor fi nemulțumiți.

Astrele te sfătuiesc să fii optimist, dar fără a avea un exces de zel. Dacă un lucru îți merge bine într-o zi, nu înseamnă că va fi la fel în toate zilele. Nu e momentul să reiei tiparele.

Marte intră în casa a 7-a. Relațiile vor fi mult mai dinamice, atât cea cu partenerul, cât și cele din zona profesională. Cu toate acestea, Marte are darul de a crea agitație. Vor apărea certuri. 

Dacă ai senzația că toți din jurul tău se află în conflict, chiar așa și e. Trebuie să nu te amesteci în asemenea situații.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Saturn la începutul lui ianuarie. Acesta nu este un aspect plăcut. Astrologul descrie acest careu ca o persoană care știe că are o inteligență aparte, dar îi este greu să creadă asta despre sine. Se victimează în speranța că ceilalți vor veni cu laude.

Dacă așa te simți, nu o să-ți spună nimeni ceea ce speri să auzi, mai ales că Mercur își oprește retrogradarea în casa a 3-a. 

Poate ai în plan să trimiți un CV, de exemplu, deoarece locul actual de muncă nu-ți mai convine. Nu aștepta încurajări ca să-l trimiți. La orice vorbă pe care o spui, finalizeaz-o cu fapte.

Astrologul îți recomandă să fii atent la drumurile pe care le faci, la actele pe care le ai, dar și la promisiuni.

Marte intră în casa a 4-a, casa care vorbește despre liniște interioară, familie. Cu Marte acolo, nu o să ai parte de armonie. 

Fii cu băgare de seamă și la locul de muncă, unde este posibil să nu fii foarte fericit și la sănătate, mai ales dacă ai probleme cronice.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Primele zile ale lui ianuarie nu îți sunt prielnice. Mercur își oprește retrogradarea în casa a 12-a, unde se află și Venus. Dacă mai poți avea câteva zile libere, nu ezita să ți le iei. Ai nevoie să te detașezi și să-ți permiți o oază de liniște.

După 4 ianuarie, Marte intră în semnul tău. O să te facă ambițios, dornic să faci lucruri și să motivezi. Tranzitul lui Marte în Capricorn, te ajută să debutezi în noul an, cum nu ai mai făcut-o de mult.

Pentru cine este neîncrezător, timid sau mai slab, Marte vine și îi împinge de la spate. Pe cei care sunt siguri pe ei, întreprinzători, Marte îi ajută să pună în aplicare sau să facă următorul pas. Însă, aduce și furie, nu doar avantaje. 

Încă din prima parte a anului, astrologul îți recomandă să te apuci de activitate fizică. Fiindcă Marte aduce și multă agresivitate, dacă nu o să găsești metode să-l consumi, el o va face cu tine.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care alege succesul în locul relației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel