Promisiunea lui Jupiter în Berbec pentru aceste TREI Zodii! „Lucrurile încep să meargă”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Până pe 28 octombrie Jupiter va fi în semnul Berbecului și ne va aduce primul pas în ceva, ceva în care să avem încredere, ceva creat pe o bază solidă, ceva asupra căruia primim acum tot curajul necesar pentru a ne arunca spre câștig. Iată ce anume promite acest tranzit pentru trei dintre zodii.

Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Îi făcea pe oameni să aibă mai multă încredere în ei, uneori o încredere care nu era prea sănătoasă. De aceea, am face bine să construim pe baze solide, căci Jupiter ne promite, dar nu ne bagă în traistă și nici nu ne verifică fundațiile.

A fost în Pești până acum, ne-a trecut prin toate apele, iar acum intră în Berbec și încearcă să înceapă alt ciclu, ducându-ne prin foc către o etapă a energiei, a motivației, a încrederii oarbe în forțele proprii. Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață.

Promisiunile lui Jupiter în Berbec cu privire la Gemeni se rotesc în jurul sferei comunității, dar și al planurilor de viitor. În ceea ce privește felul în care vor fi aspectați Leii, ei bine, aceștia au șanse de a studia și de a pleca, de a porni într-o călătorie care să le schimbe radical viața și modul de gândire, în timp ce Vărsătorii pot să se mai relaxeze și să facă mici călătorii care să le aducă oportunități. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Veți putea primi ajutor de la ceilalți, însă dacă îi veți ajuta chiar voi pe ei veți avea mulțumirea sufletească. Veți accede către un nou sens al vieții. Cu Jupiter în Berbec primiți nu doar promisiunea că lucrurile încep să meargă în cadrul unei comunități, dar și imboldul de a pune la cale planuri, de a începe să construiți ceva nou, ceva legat de încrederea pe care o aveți în umanitate, dar și în voi înșivă. 

Leu/ Ascendent în Leu

Jupiter are promisiunea schimbării vieții pentru voi. Din mai până în octombrie aveți un potențial extraordinar, dar și o doză mare de curaj pentru a vă pune în aplicare planurile care ar fi ideal dacă s-ar roti în jurul studiilor, călătoriilor, spiritualității. Dacă ați face și un efort pentru a renunța la control și la nevoia de a fi sigur pe fiecare detaliu, ați vedea că lucrurile pur și simplu încep să meargă cu mai mare ușurință. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter tranzitează casa a 3-a și vorbește despre foarte multe drumuri. Vă promite călătorii plăcute și pline de surprize din care nu doar că puteți să învățați ceva, dar vă și puteți bucura de prezența anumitor oameni care să vă aducă informații prețioase.  E o perioadă bună și pentru cei care au restanțe, care au examene pe care nu le-au luat încă, vor avea succes. Atenție la bârfe, încercați să nu plecați urechea la zvonuri și nici să nu le răspândiți.

ai citit și despre ce anume vă aduce săptămâna aceasta din punctul de vedere al horoscopului chinezesc? Previziuni pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel