Profețiile legate de inundații, furtuni și alte catastrofe nu sunt doar avertismente, ci și promisiuni de reînnoire!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Dr. Nathan Jones explică legătura dintre pasajele care fac referire la fenomene meteo ce par a fi semne ale sfârșitului timpurilor.

Nathan Jones, un cunoscut autor și vorbitor pe teme biblice, discută despre profețiile biblice legate de fenomenele naturale, inclusiv inundații, furtuni și schimbări de temperatură. În Biblie, mai multe pasaje fac referire la astfel de evenimente ca semne ale sfârșitului timpurilor.

De exemplu, în Matei 24:7 se vorbește despre "războaie și zvonuri de războaie", dar și despre "foamete și cutremure" în diverse locuri, ceea ce arată o intensificare a fenomenelor naturale. De asemenea, în Apocalipsa 8-9, se descriu catastrofe naturale devastatoare.

Nathan Jones subliniază că evenimentele naturale, precum inundațiile și furtunile, sunt folosite în Biblie ca simboluri ale judecății divine.

Preot catolic despre exorcizări: „Mulți demoni se vor prezenta drept Lucifer, dar nu e adevărat!”

Fenomenele naturale în Vechiul Testament

Una dintre cele mai cunoscute povestiri din Vechiul Testament este cea a lui Noe și a marelui potop (Geneza 6-9). Această inundație a fost o judecată divină asupra unei lumi corupte, iar Noe a fost ales să salveze o parte din creația lui Dumnezeu. Această poveste nu doar că subliniază gravitatea păcatului, dar și puterea lui Dumnezeu de a transforma natura în instrument de judecată.

Profeția lui Ioel (Ioel 2:30-31) se alătură acestei tradiții. Spune că în ultimele zile, vor apărea semne în ceruri și pe pământ, inclusiv fenomene meteorologice extreme. 

Un alt exemplu semnificativ este furtuna întâlnită de Pavel în Faptele Apostolilor (Faptele Apostolilor 27). Aici, Dumnezeu își demonstrează puterea în mijlocul unei situații disperate. Furtunile nu sunt doar manifestări ale naturii, ci și teste ale credinței, iar intervenția divină reamintește că, în cele mai dificile momente, Dumnezeu rămâne alături de cei care Îi încredințează viețile.

Te-a „vizitat” o rudă decedată în vis? Nu o să îți vină să crezi care e adevărata semnificație!

Apocalipsa și  judecata finală

Se aduce o viziune apocaliptică profundă asupra sfârșitului timpurilor, în care fenomenele naturale devin simboluri ale judecății divine. În Apocalipsa 6:12-14, se descriu cutremure și schimbări drastice în cer, subliniind că aceste evenimente sunt semne ale întoarcerii lui Hristos. Aceste imagini descriu un univers în frământare, dar și o speranță de restaurare și reînnoire.

Biblia ne oferă o lentilă prin care putem înțelege și interpreta fenomenele naturale, nu doar ca simple întâmplări, ci ca manifestări ale voinței divine. Profețiile legate de inundații, furtuni și alte catastrofe nu sunt doar avertismente, ci și promisiuni de restaurare și reînnoire. Aceste mesaje ne invită să reflectăm asupra relației noastre cu Creatorul și cu creația Sa. În cele din urmă, în mijlocul furtunilor vieții, avem asigurarea că Dumnezeu este suveran și că planul Său se va desfășura în ciuda tuturor problemelor care apar. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire

Ai auzit de psihoză spirituală? Este un lucru care se...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?