Probleme și incertitudini pentru Berbec, Rac, Scorpion și Capricorn. O să fiți luați pe sus!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Luna octombrie nu este favoribilă din punct de vedere astrologic. Ne vom confrunta cu multe evenimente care ne vor da peste cap!

Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Vom avea ocazia de a reflecta asupra domeniilor în care am exagerat între 26 mai și prezent. Este necesar să facem ajustări pentru a corecta dezechilibrele apărute. De asemenea, cele două eclipse din octombrie vor deschide noi posibilități de comunicare cu cei din jur. Eclipsa de Soare petrecută pe 2 octombrie, ne-a încurajat să ne exprimăm fără teamă lucrurile care ne nemulțumesc, fără teama de a fi respinși. Pe 17 octombrie, Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec va deschide calea către o nouă direcție de viață, oferindu-ne mai multă libertate și independență.

Iată previziunile lunii octombrie pentru patru zodii!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec OCTOMBRIE 2024

În această perioadă, Marte, guvernatorul tău, rămâne în Casa a patra până pe 4 noiembrie. Doar că, de data aceasta, va fi foarte mult în zona din care va și retrograda în 2025. Asta sugerează că ar putea să apară probleme neașteptate legate de familie sau gospodărie. Dacă le ignori sau nu le tratezi corespunzător acum, s-ar putea să reapară în 2025 într-o formă mai accentuată. E indicat să fii responsabil și să recunoști că, într-o anumită măsură, și tu ai contribuit la unele dintre aceste probleme. Deși pot apărea tensiuni în familie, este important să nu amplifici situațiile negative. Te poți simți tentat să faci schimbări în locuință sau să te gândești la o mutare. Influența lui Marte din timpul eclipsei, poate aduce un sentiment de nedreptate în legătură cu comportamentul partenerului sau al celor apropiați. Totuși, este esențial să îți amintești că s-ar putea să nu ai toate răspunsurile, iar graba de a trage concluzii te-ar putea conduce la erori semnificative.

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Horoscop Rac/Ascendent în Rac OCTOMBRIE 2024

Luna aceasta pune accent pe axa 4-10, care influențează atât sfera familială, cât și cea profesională. Este perioada în care încerci să menții echilibrul între casă și serviciu, însă ai putea simți că nimeni nu îți oferă sprijinul necesar. Jupiter, care va retrograda în Casa a douăsprezecea, poate amplifica sentimentele de neputință sau izolare. Vei avea momente în care vei simți că viața îți joacă feste, iar acest lucru te-ar putea determina să renunți la a mai lupta pentru tine. Deși Marte se află în semnul tău, s-ar putea ca energia ta să oscileze între a fi conflictual și a evita confruntările. Este important să găsești echilibrul, pentru că există riscul de a reacționa prea pasiv atunci când ar trebui să acționezi și invers. Ai putea evita să exprimi opinia ta atunci când se întâmplă nedreptăți în familie, dar în schimb, te vei implica în conflicte minore, care nu merită atenția ta.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion OCTOMBRIE 2024

Eclipsa din 17 octombrie va afecta axa 6-12, ceea ce înseamnă că este posibil să pierzi resurse precum energie, bani sau chiar oameni importanți din viața ta. Starea generală poate fi una de epuizare și iritare, iar Marte, guvernatorul tău, se află într-o poziție neutră în casa a noua, care  te face să simți că totul se desfășoară mult prea lent. Deși Venus în semnul tău îți amplifică carisma și capacitatea de a-i influența pe cei din jur, luna octombrie se pretează mai bine pentru reflecție și reorganizare interioară. Este, de asemenea, un moment oportun pentru a ajusta așteptările la locul de muncă, unde s-ar putea să te simți trădat sau dezamăgit de colegi. Este important să faci o distincție clară între relațiile profesionale și cele personale, pentru a evita dezamăgiri inutile.

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn OCTOMBRIE 2024

Pluto, aflat încă în semnul tău, își va încheia perioada de retrogradare în octombrie. Pe 19 noiembrie, va ieși definitiv din semnul tău. Pentru cei născuți în ultimele grade ale acestui semn, luna aceasta va marca confruntări puternice cu adevăruri incomode și lupte pentru putere. Pluto, cunoscut pentru capacitatea sa de a te provoca, te împinge să descoperi cât de departe poți merge atât personal, cât și profesional. Acesta este un moment în care vei fi forțat să accepți realitatea în toată brutalitatea ei și să îți descoperi forța interioară, pe care o vei putea folosi doar în situații critice. Pluto te încurajează să renunți la măști și să accepți autenticitatea, așa că luna octombrie s-ar putea să aducă situații care te obligă să te confrunți cu adevăruri de care ai încercat să fugi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel