Probleme de comunicare pentru Capricorn. Vărsătorii trebuie să învețe din greșelile altora, iar Peștii să găsească bucuria
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce mesaje primesc următoarele trei zodii din horoscop?

Mâine, Soarele va intra în semnul Berbecului. Trebuie să reținem că primul semn al zodiacului ne încurajează să ne manifestăm curajul și să ne asumăm acțiunile fără ezitare.

Pe 23 martie, Marte va începe tranzitul în semnul Peștilor, care va ține până pe 30 aprilie. Marte, cunoscut pentru impulsivitatea și energia sa de luptă, ne poate determina să acționăm în grabă și aduce conflicte. În contrast, semnul Peștilor ne vorbește despre trăsături precum mila, compasiunea și empatia, dar și despre aspecte mai puțin palpabile precum dependența și iluziile. Persoanele cu marcaje de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor fi mai susceptibile la influențele acestui tranzit.

Pe 25 martie, va avea loc o eclipsă de Lună sau Luna Plină în semnul Balanței, ce aduce în discuție axa Nodurilor Lunare. Această configurație va afecta persoanele cu marcaje de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, care vor resimți mai puternic impactul acestui fenomen.

Cuvintele Balanțelor pot fi ca niște arme. Scorpionii trebuie să se ferească de indiscreții, Săgetătorii pot cunoaște cruda realitate

Ce îi așteaptă pe următorii nativi în zilele ce urmează?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele va intra în Casa a patra, unde va fi și o conjuncție între Mercur și Chiron. Pe moment, comunicarea cu familie va fi una problematică. Un fel de "azi te iubesc, mâine te urăsc!" sau "azi te vreau, mâine nu te mai vreau.” O să fii într-un du-te-vino între nevoia de a te comporta precum un adult cu cei dragi și nevoia de a fi precum un copil. O să ai reproșuri, te victimizezi, te superi, iar apoi treci într-un cu totul alt registru. 

Cu alte cuvinte, nu există liniaritate în zilele care urmează. Nu este nici armonie, ci destul de multă instabilitate. Asta pentru că pe dinăuntru, nu sunteți bine. Venus intră și ea în Casa a patra. Pe lângă faptul că are legătură cu familia, cu locuința, are legătură cu acasă interior. Poți să ai un exces de zel și nu știi ce să faci cu el. 

În schimb, este o săptămână bună pentru studiu.

Reflecții și Reconcilieri. Influența Nodului Sud în Balanță asupra nativilor zodiacului până în ianuarie 2025

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Soarele intră în Casa a treia, unde va fi și conjuncția dintre Mercur și Chiron. Câteodată învățam lucruri, dar nu alegem calea ușoară, ci prin chin. Zilele acestea, deși știi că nu îți face bine un obicei sau o atitudine, te mai chinui puțin.

Dar poate faci în așa fel încât să mai înveți și din greșelile altora. Conjuncția dintre Venus și Saturn din Casa a doua poate veni cu un moment în care îți vei da seama că ai nevoie de un fond de rezervă sau unul de economii. Adică mergi pe principiul că te poți bucura de bani, te distrezi, dar trebuie să pui și ceva deoparte. Pe scurt, trebuie să îți respecți banii, să nu îți bați joc de ei.

Pești/Ascendent in Pești

Conjuncția Venus-Saturn din semnul tău te face melancolic. De fapt, te face să găsești bucurie, indiferent de vârsta pe care o ai. Să găsești ceva de făcut, oricare ar fi etapa în care te afli. 

Dintr-o dată, s-ar putea să alegi un obiect vestimentar la care nu te-ai fi gândit niciodată. Trebuie să schimbi ceva în înfățișarea ta. Să te iubești mai mult din punct de vedere fizic. Acceptă-ți vârsta, experiența. 

Totodată, Soarele intră în Casa a doua, unde va fi și o conjuncție Mercur-Chiron. S-ar putea ca unele decizii financiare să doară mai mult decât cazul, însă sunt necesare.

Poți să vezi și: Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel