Primăvară cu peripeții pentru TREI zodii. Cine le agită apele?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Odată cu venirea primăverii, avem mai multă energie, nu-i așa? Poate chiar suficientă pentru a face față provocărilor! Iată care sunt mesajele astrelor pentru trei zodii!

Pe data de 10 martie, Mercur a intrat în Berbec. Mercur vorbește despre comunicare, voce, minte, iar Berbecul reprezintă primăvara, dar și agresivitatea.

Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. Deja simțim efectele retrogradării și vor dura până pe 15 mai! Vor apărea întârzieri, blocaje, amânări, iar tot ceea ce ține de tehnologie poate fi afectat.

Datorită acestui tranzit, vom avea curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a nu mai sta pe loc. Chiar putem forța anumite proiecte.

Cu toate acestea, Mercur în Berbec, mai ales Mercur retrograd, agită apele pentru câțiva nativi! Iată ce se întâmplă!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur este în semnul tău. Vorbești și gândești mult, ești agitat și să te plictisești rapid. Acest aspect te împinge să-ți afirmi drepturile, să comunici deschis și să-ți exprimi opiniile. Totodată, sugerează că este important să fii deschis la învățare și să acumulezi cunoștințe din diverse surse.

Mercur în Berbec de pe 10 martie: Ce se întâmplă atunci când furia își găsește vocea?

În perioada de retrogradare a lui Mercur este posibil să te reîntâlnești cu persoane din trecut și să fii pus în situații care îți vor testa răbdarea. Trebuie să îți construiești propriile scenarii de viață, fără a te lăsa influențat excesiv de poveștile altora și de suferința lor. Vei interacționa cu specialiștii într-un mod diferit.

După data de 15 mai, este posibil să te simți mai inteligent și mai capabil, iar prezența lui Mercur în semnul tău îți va spori capacitatea de adaptare și te va face mai competitiv.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este acum într-o poziție benefică ție. Totuși, este important să fii conștient că Mercur se va întâlni de trei ori cu Chiron în această perioadă. Acest aspect poate aduce situații în care te vei simți vulnerabil, în special în ceea ce privește discuțiile cu prietenii, cei dragi sau persoanele importante pentru tine. Este posibil să fie momente în care cuvintele schimbate vă pot răni reciproc. Aceste situații pot fi inevitabile.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Între 10 martie și 15 mai, este important să îți găsești locul și să îți accepți condiția. Nu toți vor fi capabili să te iubească, dar este esențial să înveți să nu te respingi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Mercur în casa a 6-a, este esențial să fii conștient de modul în care comunici, mai ales cu colegii de muncă și să încerci să elimini suspiciunile care pot apărea. Deși este benefic să ai o intuiție puternică, este important să nu te lași cuprins de bănuieli față de tot ce te înconjoară. În loc să te simți persecutat, este recomandat să exprimi deschis când ceva nu îți convine și să pui întrebări atunci când este necesar. Nu ar trebui să te bazezi prea mult pe promisiunile altora, dar nici tu să nu promiți ceea ce nu poți onora.

Calendar astrologic aprilie 2024: Eclipsă de Soare și Mercur retrograd

Când Mercur se întâlnește cu Chiron, este posibil să întâlnești persoane care să te ajute cu problemele de sănătate pe care le ai. În căutarea soluțiilor, ar fi bine să explorezi și medicina tradițională, dar să alegi un medic care să privească imaginea de ansamblu și să nu se limiteze doar la simptomele pe care le acuzi.

Îți recomandăm și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel