Previziunile s-au adeverit. Uranus în Taur, scenariile la care nu te-ai fi gândit vreodată. Suprize pentru Zodii până în 2026
Autor: , Elena Airini | Dată: 03 aug 2022, 12:02
Astrologul Daniela Simulescu a venit cu o serie de previziuni în 2019, odată cu intrarea lui Uranus în semnul Taurului. Acest eveniment astrologic obligă planeta să se schimbe, să iasă din zona de confort. Mai multe detalii mai jos. 

Uranus este planeta surprizelor, scenariul la care nu te-ai fi gândit, „Uranus îți aduce ceva inimaginabil” spunea astrologul Daniela în 2019 când a venit cu previziunile legate de criza financiară și alimetară. Previziunile acestea sunt din ce în ce mai vizibile azi, în 2022. Ce vrea Uranus de la noi? Fiind în semnul Taurului, vrea să schimbăm modul în care vedem resursele, banii, felul în care consumăm. 

Uranus este a 7-a planetă de la Soare, a treia ca mărime, și de cinci ori mai mare decât Terra. Are 27 de sateliți naturali, care poartă nume de personaje din Shakespeare și 13 inele în jurul său.

În astrologie Uranus înseamnă surpriză, independență, non-conformism, spontaneitate, revoluție. Uranus vrea inovație, vrea rupere de trecut și pentru asta s-ar putea să nu mai țină cont de nicio regulă. 

Uranus este excentric, atât în comportament, cât și în înfățișare (cei guvernați de Uranus pot sta drept exemplu), aduce genialitate și un fel de a vedea lucrurile diferit. Uranus aduce și foarte multă intuiție, iar când nu îi convine ceva, nu respectă nicio regulă, pleacă, nu îi pasă de ce spun ceilalți.

Uranus îți sparge bula de cristal și te scoate din zona de confort. Această planetă petrece cam șapte ani în fiecare semn. A stat în Berbec, ne-a pus în centrul atenției, ne-a făcut pe toți cumva să fim vedete, să avem propriile bloguri, Facebook, Instagram, canale de comunicare. În momentul în care a intrat în Taur, a început să nu se simtă prea confortabil. De ce? Deoarece Taurul, sau mai bine zis, energia acestui semn este stabilă, fixistă, rigidă, dornică de confort, stabilitate, siguranță, nu se schimbă cu ușurință, ci trage cu dinții. 

Pe de altă parte, Taurul este semnul banului, această zodie are un mare simț financiar. Are legătură și cu posesivitatea, gelozia, atașamentele. Așa că toată zona aceasta va fi dinamitată de Uranus. Aceste previziuni ale astrologului Daniela Simulescu s-au adeverit. Puteți vedea în știrile din ultima perioadă că felul în care ne gestionăm banii și resursele trece printr-o criză majoră. De ce? Pentru că ceva TREBUIE să se schimbe acolo. 

Aveți mai jos câteva exemple de știri ale ultimei perioade, amplificate și de conjuncția cu Marte și Nodul Sud în același semn. 

Condiţiile economice se vor deteriora în lunile următoare (studiu). Tripla conjuncție istorică din semnul Taurului. 

Criza energiei: Ursula von der Leyen avertizează că UE trebuie să se pregătească pentru „situaţia cea mai rea”. Uranus în Taur până în 2026.

Ministrul Agriculturii estimează o majorare a preţului pâinii, ca urmare a creşterii costurilor de producţie la grâu. Criză alimentară cu tripla conjuncție în semnul Taurului?

Roadele pământului, tot ce e clasic, tot ce nu mai merge în zona agriculturii, a felului în care mâncăm și cheltuim, vor fi complet răsturnate. La început nu o să înțelegem nimic, dar asta doar pentru că ne e greu să ne ridicăm din fotoliu și să vedem și alte soluții. 

Ultima dată când Uranus a fost în Taur a fost între anii 1934-1942, anii marii crize economice de dinainte de Al Doilea Război Mondial. La fel și atunci, lumea s-a schimbat radical, dar a făcut-o cu privirea către progres. 

Tot în 2019 Daniela Simulescu spunea că tot ce înseamnă bursă, de felul în care știam că noi ne vom lua salariile, de relația cu băncile, toate acestea se vor schimba, iar noi vom opune rezistență. 

Va fi nevoie să nu mai aruncăm mâncare, să ne gândim la tiputi de hrană minimalistă.

Încă un lucru foarte important, Taurul ține și de feminitate, de felul în care se manifestă femeia, vor apărea femei la conducere, acestea vor reuși să-și ceară drepturile mult mai mult decât până acum. Ați văzut de curând cazuri din presă în care femeile nu mai tac, nu mai înghit insulte și bărbații vor trebui să se adapteze noului model feminin. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent cu Uranus în Taur până în 2026

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii pot descoperi talente în zona financiară care va cunoaște fluctuații, destabilizări. Nu trebuie să tânjești după ce au ceilalți, ci să îți descoperi ceea ce e potrivit ție.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii vor fi luați pe sus de schimbări. Toate lucrurile pe care le aveau așezate în ordine, mica lor rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu au vrut să schimbe în ultimii ani nimic. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenilor le place să schimbe la suprafață, le place schimbarea, experimentarea, diversitatea, dar le este frică să piardă, acolo undeva, în subconștientul lor. Uranus va veni în zona gândurilor ascunse, în zona subconștientului.

Rac/ Ascendent în Rac

La Raci Uranus o să intre pe partea de planuri. Racii au atașamente mari. Uranus s-ar putea să le dea niște planuri peste cap în special, în legătură cu familia. Uranus schimbă și ce înseamnă modul de a învăța.

Leu/ Ascendent în Leu

Tot ce înseamnă carieră se schimbă total. Se schimbă șefii, jobul, echipele. Își vor căuta mereu alte locuri de muncă până în 2026. Dacă vor să treacă mai ușor peste această perioadă, ar fi recomandabil să lucreze în media, în tehnologie. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Li se vor schimba credințele, absolut tot ce ține de spiritualitate, de Dumnezeu le va fi pus la încercare. Fecioarelor li se deschide și calea spre călătorii. Ar putea să încerce locuri complet noi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sunt cei care vor investi, vor da faliment, vor câștiga, vor pierde. Casa resurselor pe care le împart cu partenerul va fi încercată. Vor divorța, vor primi moșteniri. Mare grijă la relațiile cu băncile.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Zona partenerială, a relațiilor va fi supusă atenției. Apar parteneri diferiți, Scorpionii caută alt gen de parteneri, persoane nonconformiste, diferite. Să aibă grijă la relațiile care nu funcționează. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Uranus va veni în zona serviciului, a relațiilor cu colegii, dar și a rutinei. Săgetătorii își vor căuta meserii ciudate, joburi la care alte persoane nu s-ar fi gândit, chiar în zona ezoterică. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Uranus le activează casa iubirii, a creativității, a dragostei. Vor fi mai dornici să facă cadouri, să facă gesturi. S-ar putea să își dorească copii, sau să apară un copil în viața lor. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Tot ce înseamnă casă poate veni cu suprize pentru Vărsători, dacă doresc să își ia o casă, va fi una diferită de a celorlalți, ceva ce nu au cei din jurul lor. Se va schimba și relația cu familia. Lucruri neplăcute inițial se pot întâmpla cu membrii familiei.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii sunt primii care vor schimba zona comunicării, zona cursurilor. Vor învăța diferit, vor fi cei mai pasionați de tehnologie, vor fi cei care se vor depărta puțin de frați sau de surori. Mulți dintre ei pot începe să scrie, dar și să fie mai vorbăreți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Vești importante pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești