Previziunile lunii IUNIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IUNIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată cum va fi a șasea lună din an pentru toate semnele din zodiac.

Avem așteptări mari de la luna iunie! Și este ușor de înțeles de ce. Jupiter a intrat recent în Taur, Mercur va părăsi același semn (contaminat de retrogradare), Venus va intra în Leu (și ne va promite o vară incendiară). Dar vă rog să aveți în vedere că Marte va face careu cu Uranus, aspect ce se poate face vinovat de tot felul de evenimente neașteptate și ciudate, atât pe plan personal, dar și la nivel mondial.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ai parte de evenimente minunate în a șasea lună din an. De aceea, ai face bine să te bucuri din inimă, întocmai ca un copil. Și să cauți motive de bucurie în fiecare zi. Marte din Casa a 5-a te îndeamnă la acțiune. Urmează o lună favorabilă pentru tine, dar ai grijă în zona amoroasă. Vin zile bune și pentru călătorii, dar și pentru studiu. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în iunie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

La tine, luna iulie poate fi folosită pentru ajustări în locuință, dar și pentru axare pe zona de familie. Vei avea aspecte bune dacă îți dorești să decorezi casa sau apartamentul și să schimbi ceva în aspectul lor. Orice. Fii atent la viața de familie, pentru că nu va fi foarte ușoară, mai ales că apar o mulțime de scenarii la care nu te aștepți. De asemenea, vin și câteva cheltuieli care te vor enerva puțin. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în iunie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Poți fi încântat de luna iunie, ale cărei aspecte îți vor fi pe plac. Până pe data de 21, vei fi sărbătorit, așa că Soarele în semnul tău îți amplifică energia. Se recomandă doar să ai grijă în zona relațiilor pe care le dezvolți cu șefii, părinții sau alte autorități din viața ta. Din fericire, mintea o să îți meargă nemaipomenit de pe 11 iunie încolo. Iar asta îți dă ocazia să te ocupi de multe lucruri și să fii foarte abil. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în iunie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Nu îți priește foarte mult prima parte a lunii iunie, așa că fii vigilent. Pot să apară diferite probleme de sănătate, dar și cheltuieli, pierderi și epuizare, atât mentală, cât și fizică. Totuși, finalul de lună o să îți aducă mai multe zâmbete, mai ales că va începe și zodia ta de pe 21 iunie. Fii atent îndeosebi la călătorii, dar și la deciziile pe plan relațional. Chiar dacă nu se va petrece nicio tragedie, ai nevoie să fii vigilent. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în iunie 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

O să îți placă luna iunie, mai ales grație faptului că Venus o să între în semnul tău! Așadar, debordezi de carismă și atragi oamenii fără niciun efort. Mai mult, le ști pe toate! Astrologul îți recomandă să te bucuri de viață, să te distrezi, să ieși în oraș și să te pui în valoare cât mai bine, pentru că astrele sunt prielnice. Pot să apară schimbări excelente și pe plan profesional. Vezi aici previziunile complete pentru LEU în iunie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lucrurile nu vor fi prea plăcute la seriviciu. Din cauza acestor schimbări, poți să resimți oboseala și nu îți dai seama prea bine unde te situezi. S-ar putea ca laitmotivul lunii iunie să fie "surmenajul", deci ai puțină grijă la aceste aspecte. Apar niște decizii mai vechi și pe plan relațional, pe care ești încurajat să le iei în luna iunie. Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în iunie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

De ce merită să te ocupi în următoarea lună? De sănătate! Orice vârstă ai avea, pune sănătatea pe primul loc, mergi la analize și la medicii care te pot face bine. Cu Saturn retrograd, este posibil să resimți și mai mult această lipsă de energie. Folosește luna iunie ca să decizi ceva în legătură cu locul de muncă. Poți alege să rămâi sau să pleci. Fii atent și la cercul tău de prieteni. Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în iunie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Urmează o lună cu importanță pentru tine, în special pe plan profesional. Nu da înapoi sub nicio formă. Mergi la țintă și nu te feri să iei decizii și să te implici cât de mult poți. Trebuie să te manifești în iunie. Poți avea surprize și pe planul amoros, chiar dacă nu toate se întâmplă așa cum vrei tu. Este important să nu te frustrezi prea mult în acest sector. Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION în iunie 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Muncă, muncă, muncă. Asta te așteaptă în iunie. Deși poate fi valabil și reversul medaliei, adică prea multă procrastinare. S-ar putea să realizezi că ai nevoie să faci niște modificări în stilul de viață, absolut necesare, indiferent cât de mici sunt. Apar și multe evenimente, petreceri, vacanțe, concedii. Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în iunie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

O să ai o perioadă extraordinară! Se anunță schimbări grozave pe plan intim și în zona senzualității, așa că este indicat să te bucuri de ele din plin. De asemenea, poți să faci pasiuni nebune în această lună de vară, indiferent dacă vorbim despre o persoană, un obiectiv sau un lucru. Ține mai mult cont de realitate, fiindcă Pluto revine în semnul tău și îți amintește tot ce s-a petrecut din anul 2009. Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN în iunie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei avea un subiect esențial în luna iunie: banii. Așa că ești nevoit să tăi din costuri și să înveți să trăiești diferit cu sumele pe care le ai. Poți să înveți și să faci bani din alte surse. Însă, oamenii te plac, te sprijină, sunt atrași de tine. Nu intra cu oricine în relații! Ai aspecte favorabile în zona de studiu și de călătorii. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în iunie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Saturn va fi retrograd în semnul tău, așa că merită să pui sănătatea pe primul loc în a șasea lună a lui 2023. În caz contrar, Saturn o să amplifice și mai mult problemele pe care le ai, fie că este vorba de epuizare sau oboseală. În egală măsură, adoptă relații mai reci, mai asumate, mai serioase. Nu mai visa cu ochii deschiși! La job, o să fii susținut, așa că fii recunoscător, nu agresiv cu cei din jur. Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI în iunie 2023. 

Citește și: Zodia influențează somnul? Care este relația dintre somn și fiecare semn din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

pixel