Previziunile lunii FEBRUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii FEBRUARIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată ce urmează în a doua lună din an pentru toate semnele din zodiac.

Luna februarie este precum un antrenament înaintea unui campionat. Adică nu vor fi evenimente marcante, ci unele care să ne facă trecerea între două faze importante ale lui 2023 mult mai ușoară. Sau menite să ne pregătească pentru o nouă etapă. Pentru că martie este o lună aglomerată, tensionată și specială din punct de vedere astrologic. Dar până acolo, pentru a ne pregăti de tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, am face bine să ne dăm seama ce este real în viața noastră și ce nu. Adică avem o lună la dispoziție pentru a face pace cu trecutul, oricât de dureros ar fi. Și pentru a accepta că de cele mai multe ori ne place să ne mințim, atât pe plan profesional, cât și personal. 

Totuși, aspectele lunii februarie sunt bune pentru a sărbători iubirea în toate formele sale.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

O să ai un început de lună foarte plin, dar astrele te ajută pe tot parcursul ei. Nu trebuie decât să faci un pas în față, deoarece ți se deschid multe uși. Este o lună ideală să îndrăznești și să ceri mai mult de la tine. Primești ajutor și din partea celorlalți. Ai multe posibilități în față și urmează zile foarte bune, cu sprijin extraordinar. Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în februarie 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Tranzitul lui Venus îți aduce beneficii, protectori și noroace demne de luat în seamă. Financiar, începe să-ți meargă mai bine și primești multe mesaje favorabile de la astre. Dacă te-ai blocat în zona profesională, personală sau relațională, ai ocazia să te scuturi și să mergi mai departe, bazându-te doar pe tine. Citește aici previziunile complete pentru TAUR în februarie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Te poți bucura de evenimente minunate, mai ales la început de lună. Mintea o să-ți meargă bine, gândești diferit, o să ceri mai mult. Este o lună perfectă să începi să faci mișcare, dar și să pui niște limite în relațiile cu rudele sau apropiații. O să ai mai multă ambiție să pui punct situațiilor care nu-ți sunt pe plac. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în februarie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Fii atent cu banii în prima parte a lunii. În a doua parte a lui februarie, astrele te încurajează să călătorești, să studiezi și să evoluezi. Lasă-te inspirat și creează-ți un alt drum. Ai în vedere dezvoltarea ta, pe toate planurile. Nu este niciodată târziu să înveți ceva nou sau să ajungi într-un loc la care ai visat. Citește aici previziunile complete pentru RAC în februarie 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Februarie este luna perfectă să fii mai îndrăzneț, mai hotărât și să iei decizii importante, fie că schimbi jobul sau termini ceva care nu te mai împlinește. Poți negocia mai bine în următoarea lună și vine momentul să faci o curățenie în finanțe, dar și în fricile tale cele mai mari. Vezi unde trebuie să setezi limite și ce schimbări interioare se impun. Citește aici previziunile complete pentru LEU în februarie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să-ți schimbi focusul în februarie. Atenția se va mută pe muncă, dar trebuie să vezi de ce obiceiuri trebuie să scapi, atât la job, cât și în rutina zilnică. Ai nevoie de o oarecare varietate în stilul de viață. Gândește-te la ce faci greșit în relațiile cu cei din jur. Folosește următoarea lună pentru reglarea unor lucruri și ai mai multă grijă la sănătatea celorlalți. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în februarie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Prima parte a lunii este mai leneșă, așa că poți găsi cu greu motivația. Colegii te pot sprijini în acest interval. Folosește februarie ca să îi ajuți și pe cei din jur, fie că este vorba despre vecini, prieteni sau rude. Micile gesturi vor face diferența. O să-ți canalizezi atenția către relații si urmează o perioadă bună pentru a lăsa în spate fantomele trecutului. Cei singuri sunt sprijiniți. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în februarie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Poți întâmpina situații mai neplăcute la job, dar nu uita că acestea pot deveni oportunități. Este posibil să nu te simți prea bine în pielea ta, ești mai retras, te superi și te enervezi. Apar și schimbări pe care ești nevoit să le gestionezi. Ai grijă la cheltuieli și la pierderi. Poate fi o lună incendiară din punct de vedere amoros. Nu strică să îți condimentezi relația. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în februarie 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai mai multă grijă de cei dragi în februarie, mai ales în zona sănătății. Dă-ți seama de relațiile pe care le ai cu familia și asigură-te că lucrurile merg bine. Nu te mai certa din nimic. O să găsești și momente de fericire în următoarea lună, iar relația cu copiii se poate îmbunătăți. Nu grăbi nimic, mai ales dacă intenționezi să te muți. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în februarie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poți să-ți înmulțești veniturile în februarie, astrele te sprijină în acest sens. În această lună, fă pace cu emoțiile neprocesate, cu traume sau cu situații toxice din viața ta. Permite-ți să fii și mai vulnerabil și nu te lua atât de mult în serios. Orice pierdere vine însoțită de o lecție. Urmează un an important pentru tine, așa că trebuie să fii hotărât și împăcat. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în februarie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Trebuie să-ți dai seama de neputințele tale în materie de relații, sănătate și muncă. Februarie poate fi văzută ca un ultimatum să te gândești, să analizezi și să gestionezi diferit limitele. În rest, urmează o lună generoasă pentru tine. Financiar îți merge bine. Învață să te accepți mai mult. Este perfect normal să fii la fel ca toți din jur. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în februarie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Ai mai multă grijă de sănătate în februarie, indiferent de vârstă. Pot apărea episoade de tristețe, așa că ocupă-te și de sănătatea mintală. Fii mai eficient la locul de muncă și alege mai multă organizare în rutina ta. Ai o lună încărcată, în care trebuie să fii atent și la relația în care te afli. Saturn vine în martie în semnul tău ca să te maturizeze. Dacă ești pregătit, poți primi lucruri minunate! Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în februarie 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii FEBRUARIE 2023!

Luna februarie nu este plină de evenimente importante. Dar să nu uităm că vine martie! Va fi o lună plină de aspecte istorice! Deci, putem profita așa cum se cuvine de Luna îndrăgostiților.

5 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ ÎN LEU

O Lună Plină specială. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

11 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Trecem de la rigiditatea gândirii din perioada lui Mercur în Capricorn(a fost și retrograd în acest semn) la detașarea planetei comunicării în semnul viitorului. Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. În plus, ne vom demonstra a fi mai toleranți. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

20 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI ȘI INTRAREA LUI VENUS ÎN BERBEC

Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Astrosens.ro recomandă și: Care este cel mai fermecător semn din zodiac și ce trăsături îl caracterizează?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel