Previziuni speciale pentru o zodie până la finalul lui august
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni luna august pentru Balanță/Ascendent în Balanță.

Configurația astrologică a momentului nu îți prea priește. Marte este în continuare în Casa a 12-a, Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă, iar Saturn este și el retrograd în Casa a 6-a. 

Urmează o perioadă destul de provocatoare pentru Balanță sau cei cu ascendentul în acest semn. Recomandările de mai jos cu siguranță le vor fi de folos. 

Saturn retrograd în casa a 6-a

Apare foarte multă muncă. Dorește să îți arate că stilul tău de a munci este unul nesănătos. Astfel, dacă simți că nu mai faci față, asta înseamnă că ai tras de tine și că nu ai comunicat faptul că nu le poți face pe toate sau că ești depășit de situație.

De altfel, cu Saturn retrograd, chiar nu o să mai poți să te ocupi de toate. Se impun și măsuri. Dacă acesta este și cazul tău, ai face bine să mergi la șefi sau la superiori și să le spui clar că ai nevoie de ajutor pentru anumite sarcini sau proiecte.

Cere sprijin, fiindcă va conta foarte mult în această perioadă.

Nu în ultimul rând, Saturn retrograd în această casă vizează și sănătatea. Și nu spunem acest lucru degeaba, ci pentru că ai nevoie să te ocupi de ea. Pornește de la simplele analize uzuale, pentru că oboseala va fi foarte apăsătoare. Te poți plictisi de orice și nu mai ai chef de nimic.

Îți recomandăm să citești și Lecțiile lui Mercur retrograd în Fecioară pentru fiecare zodie

Marte în casa a 12-a

Atunci când o planetă personală puternică trece prin Casa a 12-a, ce ne spune? "Taci și faci!". Așa că trebuie să muncești și să îți vezi de viață. Însă, cu Marte în Casa a 12-a, poți să te bagi și în tot felul de încurcături. Și facem referire îndeosebi la cele pe plan relațional.

De altfel, unii nativi pot să descopere lucruri noi despre partener, dar nu prea plăcute. Sau alții pot să ascundă anumite chestiuni de partener. Ai face bine să fii vigilent, pentru că toate acestea se pot și afla.

În plus, cu Marte în această casă, ar fi bine să te gândești mai mult la necesitatea de a mai șterge din propriul trecut. Trebuie să îți dai seama uneori că te gândești la niște episoade inutile, că ești prea nostalgic. Toate acestea te pot împiedica să vezi realitatea așa cum este ea.

Venus retrogradă în casa a 11-a

Viața îți poate reîntoarce niște prieteni, iar anumiți oameni se pot reîntoarce în viața ta. 

Poate că vorbiți, vă vedeți, alții reapar, vin tot felul de situații, care de care mai neașteptate. Sau te trezești că te sună, că îți scriu. Însă, acești prieteni care se întorc, te fac să îți dai seama de prietenii pe care ii ai aici și acum, care sunt permanent în viața ta. 

O să te gândești ce ai avut, ce ai pierdut și unde ești acum. Cu Venus retrogradă în Casa a 11-a, s-ar putea să ți se pară că un prieten este altfel decât pare. Și poate te face să te îndrăgostești. Ți se pare că este bărbatul/femeia la care ai visat mereu.

Și să nu uităm de ceva! La final de lună, Mercur va retrograda în Casa a 12-a, așa că mai pot apărea situații legate de problemele de sănătate ale unor membrii din familie sau poate chiar ale tale. Nu ar strica să mergi să faci niște analize sau să ai mai mare grijă de tine, indiferent dacă ești sau nu în concediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel