Previziuni și recomandări pentru Fecioară în următoarea perioadă: "Mare grijă la sănătate, indiferent de vârstă!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Fecioară și cei cu ascendentul în acest semn, pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Momentan, Fecioarele trebuie să știe un lucru important! Să aibă grijă de sănătatea lor, indiferent de vârsta pe care o au. Mare grijă!

Până să discutăm despre alte lucruri, un set de analize generale nu ar strica nimănui. De asemenea, dacă ai de făcut controale pe care le tot amâni de luni de zile sau poate de ani întregi, ar fi cazul să nu o mai faci. Pentru că nu degeaba este Venus retrogradă în Casa problemelor de sănătate, a bolilor importante, cronice.

În plus, ar fi bine să îți asculți și organismul mai mult. Dacă ai dureri sau afecțiuni care nu te lasă în pace, poate ar fi cazul să vezi ce ai putea să faci. 

Nu îți pune singur diagnostice și nu te trata după ureche. Este important și să începi să nu te mai sacrifici pentru alții. Cu Venus retrogradă, îți vor fi aduse în față niște dezamăgiri legate de niște relații. Descoperi că te-ai sacrificat pentru cineva care nu merita osteneala.

Și Marte se află în semnul tău, așa că te împinge de la spate, îți oferă curaj și îți dă încredere, așa că nu degeaba astrele îți dau toate aceste îndemnuri. 

Nu în ultimul rând, Saturn este în Casa a 7-a la tine, retrograd și acolo va sta până în luna noiembrie. Ce înseamnă asta? Că dacă simți că nu mai ai nicio relație nouă sau că nimeni nu te mai vrea, înseamnă că așa trebuie să fie în aceste luni. Nu trebuie să grăbești nimic. 

Saturn vrea să îți arate, de fapt, că acele persoane pe care tu le vrei nu sunt potrivite pentru tine. Unii dintre nativii Fecioară s-ar putea să simtă și nevoia de singurătate. În timp ce alții vor dori să alerge după fluturași în stomac, lucru deloc recomandat.

Saturn îți demonstrează și că relațiile nu se bazează doar pe atracție, ci pe compatibilitate. Nu te grăbi, din punct de vedere relațional și stai departe de oameni toxici.

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Poți să fii interesat și de: Ce lecții trebuie să învețe Leii în următoarele luni? Vor fi protagoniștii acestei veri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel