Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 9
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 ian 2023, 14:58
Ce îți rezervă 2023 din punct de vedere numerologic? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni despre cei cu numărul personal 9.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator și membru al Asociației Numerologilor din România. A studiat și unele domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica sau practica budistă.

Specialistul afirmă că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian. Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu 7. Cele două formează un mix deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

2023 va fi un an 7 în numerologie, iar acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, mai contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

Iată cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023. Obții rezultatul din ziua nașterii tale și anul 2023. De exemplu, dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Cei cu număr personal 9 încheie, practic, tot șirul de numere dinaintea lor. Așa că, ne putem raporta la acest număr ca la un sfârșit de ciclu. Cum se raportează acest număr la cifrele reprezentative pentru anul 2023, 5 și 7? Ei bine, dacă deja ai practicat fiecare sfat oferit la celelalte numere personale, nu îți rămâne decât să le pui și mai mult în aplicare. Pe scurt, să te dezvolți și mai mult.

De pildă, ai șansa să oferi, la rândul tău, mai multă compasiune și înțelegere. Anul acesta, poți să te gândești mai mult la cei de lângă tine. La cum se simt ei și la ce au în minte.

Fiindcă încheie un ciclu, la cifra 9 nu mai putem vorbi despre copilărie, ci despre maturizare. Este un cadru superior, așa că poți să iei câte puțin din fiecare cifră și să aplici recomandările în sectoarele din viața ta în care ai cea mai multă nevoie. Vezi unde ai blocaje sau unde nu curge energia așa cum ar trebui, ca să poți avansa.

Trebuie să integrezi responsabilitatea propriei vieți și să pui mai mult accent pe sentimentele persoanelor dragi. Fii și mai empatic. Ai o nevoie de excelență, dar trebuie să iei în calcul și compasiunea. Dacă lucrezi la toate aceste aspecte, nu ai cum să nu devii o versiune mai bună a ta în 2023.

Nimeni nu spune că le poți rezolva pe toate în acest an, dar este o perioadă optimă să plantezi semințele pentru o viață nouă. Ca de obicei, schimbarea începe cu tine!

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 8

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

https://pixabay.com/

Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?

Freepik.com

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Sursa: pixabay.com

Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Cross parteneri