Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 7
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ești curios care sunt predicțiile în numerologie pentru 2023? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni importante despre cei cu numarul personal 7.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut, formator și membru al Asociației Numerologilor din România. În plus, acesta a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica, practica budistă și Bowen.

Alexandru spune că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Așa că, anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian. Cifra 5 vine să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7.

În consecință, ambele cifre formează un amestec deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

2023 va fi un an 7 în numerologie, iar acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să fim contemplativi și să privim lucrurile și într-un alt mod.

Calculează-ți numărul personal pentru 2023! Obții rezultatul corect din ziua nașterii tale și anul 2023. De exemplu, dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va fi nevoie să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Deci, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifră. 2 + 7 = 9.  Anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 7?

Pentru cifra 7, esențialul este următorul: anul acesta, încetează să mai judeci și să-ți mai creezi păreri despre toți și toate. Dă-ți voie să spui: "Nu știu" sau "Nu am nicio părere." Dacă știi că judeci absolut tot ce este în jurul tău și simți că toată lumea e vinovată, înseamnă că ai de lucrat la asta. Cifra 7 ne învață, de fapt, să vedem lucrurile în profunzimea lor, nu doar superficial. 

Fie că este vorba despre acest subiect la muncă, despre relații, despre tine, trebuie să mai lași deoparte judecata. De cele mai multe ori, este vorba doar despre cum te vede celălalt. Vorbim despre schimbări înțelepte, care să ne apropie mai mult de esența noastră. 

Ca salvare, poți folosi practica meditativă. O să te ajute mult. În această practică, îți poți extinde orizontul perceptual. Măcar 10 minute pe zi, stai în liniște cu tine fără să te lași distras de altceva. Nu te agăța de gânduri și mergi mai departe.

Vezi și: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 6

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel