Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 4
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce îți rezervă anul 2023 din punctul de vedere al numerologiei? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni despre cei cu numarul personal 4.

Cine este Alexandru T. Zărnoianu? Numerolog, terapeut, formator și membru al Asociației Numerologilor din România. Acesta a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica, practica budistă și Bowen.

Specialistul afirmă că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5!

Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian.

Iar cifra 5 vine să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu 7.

În acest sens, cele două cifre formează un amestec deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

Pentru că 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și într-o manieră diferită.

Îți reamintim cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023. Ai nevoie de ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu concret. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. Anul tău personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 4?

Pentru cei cu an personal 4, se pot menționa aspecte importante. Primul este chiar rezistența la schimbare.

Cum faci un om rezistent la schimbare să facă într-adevăr ceva? Este greu de răspuns. Unii se schimbă total atunci când apare o criză în viața lor, iar alții, niciodată.

Multe crize se întâmplă în viața noastră atunci când nu există o aliniere cu prezentul. Chiar dacă zona de confort este preferata tuturor, ne poate ține pe loc. Cifra 7 vine în 2023 ca să ne arate unde este zona noastră de confort. Dacă înțelegem, vom putea schimba ceva palpabil.

Nu ești nevoit să renunți complet la stabilitate sau la confort. Nu înseamnă să pierzi, ci doar să devii mai flexibil și să vezi schimbările ca pe un lucru mai pozitiv, nu ca pe o provocare continuă.

Poate îți este frică să pierzi, dar trebuie să crezi că pot veni și lucruri pozitive în viața ta. Renunță la durerea cu care ești obișnuit. Nu orice durere este rea.

Schimbările nu sunt ușoare, dar trebuie cu adevărat să vrei. Cifra 5 ține și de sufletul tău, de esența ta pură. Își dorește să treci peste toate micile blocaje și să înțelegi că factorii interiori sunt singurele bariere, nu cei exteriori. Tu îți pui singur limite.

Încearcă să schimbi obișnuințele și automatismele în acest an. Se poate, deși vei depune efort constant. Dacă ai numărul personal 4, gândește-te la un munte. Nu îl poți duce în spate, dar dacă s-a produs o fisură, rocile se prăbușesc și le poți opri mai ușor.

Poate ești interesat și de: Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel