Previziuni numerologie 2023. PREDICŢII pentru cei cu numărul personal 1
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce îți rezervă anul 2023 din punctul de vedere al numerologiei? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni importante despre cei cu numarul personal 1.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut și formator și membru al Asociației Numerologilor din România. Totodată, el a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, ca infoenergetica, practica budistă și Bowen.

Alexandru afirmă că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5. Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din cotidian. Cele două cifre formează un amestec deosebit pentru transformare, dar și pentru evoluție.

De fapt, pentru că 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și altfel.

Îți amintim cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023. Obții rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Care sunt predicțiile pentru cei cu numărul personal 1?

Numerologul spune că cifra 1 vine și ne indică cu degetul partea noastră de gândire, de mentalitate. Trebuie să fim conștienți că în mintea unui om trec zilnic peste 60.000 de gânduri. Alexandru ne invită la analiză. Prin mintea ta trec aceleași gânduri ca în anii trecuți? Dacă ai răspuns că da, înseamnă că acel pătrat de gânduri trebuie să sufere transformări.

Schimbă-ți spațiul mental dacă ai numărul personal 1. Creează o mică fereastră în mintea ta, ca să-i dai voie luminii să intre. Fii atent la ce trece prin gândul tău. De cele mai multe ori, nu ești conștient că te gândești în atâtea părți. Dacă vrei să faci o schimbare, primul pas este să-ți aduci atenția și conștiența acolo.

Al doilea pas este să-ți dai voie să renunți la atașamentul pentru anumite gânduri. De exemplu, poate că te-ai gândit obsesiv că se întâmplă ceva în relația ta cu partenerul de viață, deși nu ai avut niciun semn că se petrece ceva rău. 

Lasă aceste gânduri deoparte, pentru că te macină pe interior și îți fac rău și din punct de vedere fizic. Primul lucru: fii conștient! Gândurile îți pot deveni cel mai mare dușman. Anul 2023 poate fi potrivit pentru tine ca să lași deoparte gândurile rele, cărora nu mai are rost să le dai putere. Nu le lăsa să te copleșească.

Cifra 5, reprezentativă pentru acest an, te îndeamnă să fii mai puternic și mai ancorat în prezent, nu în trecut. Ai mai multă grijă de ceea ce trece prin spațiul tău mental. Pentru că nu sunt doar gânduri care vin și pleacă, ci îți influențează emoțiile, comportamentul și devin obișnuință.

Dacă îți dorești lucruri frumoase, începe prin a lucra cu gândurile tale. Renunță la cele care îți fac rău. Anul asta poți planta semințele pentru o nouă viață.

Da-ți voie să te deschizi și către alte lucruri! Extinde-ți orizontul, pentru că aici se pot întâmpla lucruri minunate.

Vezi și: Numerologia pentru 2023: Ce spun specialiștii despre acest an? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel