Previziuni numerologice 2023 - Predicții pentru cei cu număr personal 1, 2, 3, 4, 5 și 6
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2023 este un an 7 în numerologie. Vorbim despre un an în care se discută despre introspecție, iar educația este pe primul plan. Îi vom acorda mai multă încredere și intuiției noastre, dar și spiritualității. Energia numerologică pentru anul universal 7 este dată de analiză și gânduri, dar și de un interes sporit pentru știință. Iată care sunt predicțiile pentru cei cu număr personal 1, 2, 3, 4, 5 și 6.  

2023 este un an 7, fiindcă adunăm 2 + 0 + 2 + 3. Cifra 7 are diferite înțelesuri, pentru că simbolizează perfecțiunea, în timp ce, în unele culturi, este asociat chiar cu iluminarea. Mai mult, cifra 7 este strâns legată de religie, de filosofie și mitologie, având o semnificație puternică. Potrivit experților în numerologie, 7 este guvernată de Lună. Acest număr reprezintă și zilele în care a fost creată lumea - 7 și se pune accent pe pactul dintre Dumnezeu și om.

Cum îți calculezi numărul personal pentru 2023? Poți obține rezultatul din ziua nașterii tale și anul 2023. De exemplu, dacă ziua nașterii este 10 octombrie, reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră. 10 +10 = 20 = 2+0 = 2.

Trebuie să reduci și anul 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7.

Însumează cele două numere și apoi rezumă-le la o singură cifra. În această situație, 2 + 7 = 9.

Deci anul tău personal este 9.

Anul personal 1 - Țintește cât mai sus

Cei cu anul personal 1 se bucură în 2023 de multă ambiție și de dorințe pe care trebuie să și le îndeplinească. Nu îți seta limite, ci țintește cât mai sus. Nu trebuie să te subestimezi, ci să faci pași importanți pentru viitorul tău. Este un an minunat pentru decizii pe partea profesională, dar și pe plan relațional.

Anul personal 2 - Privește înainte

Pentru persoanele cu anul personal 2, există un context mai dificil. Viața ta pare destul de goală, așa că e timpul să lași în urmă tot ce te-a durut, să te gândești la ce vrei cu adevărat și să privești spre viitor. Curaj, poți ajunge din nou pe calea cea dreaptă.

Anul personal 3 - Alege noi orizonturi

Eșți încurajat să mergi înainte, orice ar fi. Păstrează-ți inimă deschisă și încearcă să renunți la anumite tipare. Ar fi bine să lași loc în viața ta lucrurilor care te motivează, pentru că ai nevoie de situații și oameni noi. Fii optimist și alege mereu noi orizonturi.

Anul personal 4 - Fii mai hotărât

În 2023, trebuie să înfrunți realitatea, să vezi unde ești și încotro te îndrepți. Nu ești nevoit să-ți schimbi viața radical, ci doar să reflectezi, să fii mai hotărât și să lași lucrurile să vină de la sine. Acționează și în propriul interes, nu doar în al celor din jur. Vei vedea totul dintr-un unghi diferit.

Anul personal 5 - Profită de un an al transformărilor

Exprimă-te și ieși cât mai mult din propria carapace. Este o perioadă optimă să te afirmi, să te reinventezi și să-ți transformi viața. Vei vedea că te bucuri de o energie pozitivă, că vei fi sprijinit și că poți să-ți transformi frica și îndoiala în ceva favorabil. Bucură-te de acest an frumos care este în fața ta! Vei fi inspirat de toți cei din jur.

Anul personal 6 - Fă o schimbare

2023 este un an al schimbărilor pentru cei cu an personal 6. Nu-ți suprima ambițiile, ci muncește din greu și profită de toate mijloacele, până când obții rezultatele la care ai visat. Afirmă-ți clar convingerile și pune accent pe toate atuurile tale, care te pot duce departe. Vei vedea că lucrurile încep să se miște, așa că trebuie doar să scapi de rutină.

Citește și: Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel