Previziuni de vară 2024. Descoperă ce le rezervă astrele în sezonul cald acestor ȘASE zodii!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop estival. Iată prin ce vor trece următoarele șase semne ale zodiacului!

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni poate aduce momente norocoase, chef de viață, energie dar și dorința de a schimba ceva. Dar nu toată lumea se va distra pe cinste vara aceasta.

Care este prognoza verii pentru următoarele semne din zodiac?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu ai mai avut parte de o vară ca aceasta din 2024 de mulți ani! Luna Nouă de la început de iunie a marcat la tine, de fapt, începutul distracției! Să nu uităm un tranzit extrem de important. Jupiter, planeta oportunităților, îți va fi alături până anul viitor, iar asta te va ajuta să depășești orice obstacol și să progresezi acolo unde este necesar. Tot ce trebuie să faci este să-i urmezi exemplul: să fii optimist și recunoscător pentru tot ce ai.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai așteptat cu nerăbdare vara! De ceva timp, te-ai gândit doar la vacanțe și la planurile cu cei dragi. Astrele îți vor fi favorabile dacă dorești să călătorești. Poți ajunge în locuri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Cei care au examene și teste vor beneficia de sprijinul astrelor, la fel și cei care vor să se mute într-o altă țară sau să se întoarcă acasă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vacanța de vară din 2024 va fi plină de amintiri pe care nu o să le uiți prea curând! Tot ce trebuie să faci tu este să nu te iei prea în serios. Jupiter tranzitează Casa a cincea, a iubirii, a copiilor și a creativității. Miroase a dragoste de-o vară! Aventura te cheamă și vei avea ocazii în care să te joci, să îndrăznești și să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață. În vara aceasta poți relua sau găsi unele pasiuni. Bucură-te și nu vei regreta!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

S-ar putea ca vara aceasta să nu mai aștepți cu nerăbdare concediul! La serviciu, au loc diverse schimbări și simți că este șansa ta. Ai dreptate, deoarece Jupiter tranzitează casa a zecea a carierei, ceea ce aduce de obicei oportunități. Totuși, îți recomandăm să îți planifici o călătorie într-un loc special.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vara lui 2024 va fi foarte aglomerată și stresantă pentru tine. Chiar și în concediu, vei continua să muncești. Pe lângă proiectele profesionale, vor apărea multe treburi gospodărești de care trebuie să te ocupi. Din păcate, nu vei avea prea mult sprijin de data aceasta. Stresul te va însoți pretutindeni, iar organismul tău ar putea să cedeze în fața acestei presiuni.

Pești/Ascendent în Pești

Ce știm? Că toți cei din jur se gândesc la vacanță, însă tu nu reușești să te deconectezi de probleme. Saturn a început  retrogradarea în semnul tău pe 29 iunie, ceea ce înseamnă că nu te așteaptă o vară lipsită de griji. Vei fi nevoit să iei decizii importante și să faci schimbări radicale, ceea ce va aduce stres, frustrări și crize de timp. Totuși, cei care vor să se mute vor avea numeroase șanse.

Mesaje pline de înțeles de la astre pentru PATRU zodii. Zarurile au fost aruncate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel