Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii Vărsător în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Până pe 21 iunie, Saturn, guvernatorul tău, este în mers direct în casa a 2-a, ceea ce este un lucru bun pentru tine. Vei realiza că trebuie să privești zona financiară într-un mod mai matur sau că nu poți cheltui chiar pe tot ce îți dorești.

Fie că ai sau nu resurse financiare, o să te descurci cumva.

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul tău. Până în toamnă, îți va trezi multe frici, dar și nevoia de a începe de la capăt, dintr-un anumit punct de vedere.

Astrologul îți recomandă să ai grijă de sănătate, în primul rând. Poți începe cu un set de analize generale sau cu problemele de sănătate pe care le știi de mai multă vreme. Lui Pluto îi place să provoace crize, așadar dacă nu începi să te verifici sau să tratezi, va avea grijă să te împingă să o faci.

Lui Pluto îi plac și schimbările radicale legate de înfățișare. Ai putea face ceva și în această zonă și să accepți tot ceea ce își dorește Pluto de la tine. Ai mare nevoie de o asemenea schimbare, mai ales în prima parte a anului.

În aprilie, Jupiter se întâlnește cu Uranus, care este guvernatorul tău modern, în casa a 4-a. Vor fi multe incidente neprevăzute în familie. Ai putea avea și posibilitatea să te muți, să începi de la capăt. Trebuie să fii foarte flexibil din aprilie.

Din iunie, Jupiter intră în casa a 5-a. A doua parte a anului este posibil să fie mai bună pentru tine.

Vezi și Independență pentru Gemeni, Săgetător. Situații complicate pentru Balanță, Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel