Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii Scorpion în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Ai văzut și Zodia care în anul 2024 se eliberează de relațiile toxice?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe plan personal, vor apărea multe oportunități. Poți să cunoști pe cineva nou sau să reiei legătura cu o persoană din trecut.

Dacă întâlnești pe cineva, ar trebui să nu te grăbești până în aprilie să faci pași mai serioși. Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie ți-ar putea aduce surprize. Încearcă să-ți dai seama ce merge și ce nu în legătură cu noua persoană din viața ta, comunicați și ieșiți la întâlniri.

Unii oameni pe care îi vei întâlni pot fi mai ciudați sau nonconformiști.

Și Saturn se află în casa a 5-a, iar acest aspect te ajută să tratezi iubirea cu mai multă maturitate. Cei cu mult marcaj scorpionic au această nevoie de intensitate, dramă și profunzime. Dar acum o să ai nevoie de liniște. O să mai cauți relații pline de provocări, dar Saturn în casa a 5-a nu te ajută să le mai ai.

Dacă ai copii, cu Saturn în această poziție pe întreaga durată a anului, trebuie să fii mai atent la ei. Petrece mai mult timp cu aceștia. În schimb, dacă nu ai, Saturn te-ar putea face să-ți dorești unul, mai ales dacă ești într-o anumită perioadă a vieții.

Trebuie să-ți amintești că iubirea depinde de tine, nu de alții.

În aprilie, chiar și în plan profesional, pot apărea anumite situații sau parteneriate la care nu te-ai fi așteptat.

Vezi și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel