Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii Săgetător în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până pe 29 iunie, Saturn este în mers direct în casa a 4-a, asociată cu familia și zona imobiliară. Până atunci, îți poți rezolva problemele, poți să te împaci, să construiești sau să găsești cei mai buni specialiști. Vei trece printr-o perioadă apăsătoare în familie.

Jupiter este în casa a 6-a până la finalul lui mai. Deși vei munci mult, vei avea impresia că nu vezi rezultate. Nu îți va plăcea. De la 26 mai, Jupiter trece în casa a 7-a. Până atunci, este necesar să îți rezolvi chestiunile profesionale.

Conjuncția lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Uranus, care va avea loc pe 21 aprilie, s-ar putea să îi șocheze pe mulți dintre nativii Săgetător în privința schimbărilor de la locul de muncă. Va trebui să iei niște decizii sau să faci alegeri care te vor afecta.

În a doua parte a anului, nu te va mai interesa zona profesională, ci cea relațională și personală.

Citește și Independență pentru Gemeni, Săgetător. Situații complicate pentru Balanță, Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel