Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii august 2024. Zodiile cele mai avantajate
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
A doua jumătate a lunii august va fi marcată de retrogradarea lui Mercur în semnul Leului. 

A doua jumătate a lunii august va fi mult mai complicată, din punct de vedere astrologic. La prima vedere, conjuncția lui Marte cu Jupiter din Gemeni pare norocoasă. Și că ar aduce mult curaj, încredere și ambiție pe mai multe planuri. Dar să nu uităm ceva: Marte va face imediat careu cu Saturn, aspect ce va provoca frustrări și neînțelegeri. În plus, Mercur retrograd s-a întors în Leu și se va apropia de conjuncția cu Soarele și careul cu Uranus. 

Luna Plină de pe 19 august pune și ea gaz pe foc. În ce fel? Pe unii dintre noi ne va provoca să fim mai îndrăzneți, să șocăm, însă fără a calcula și posibilele riscuri. 

Lună Plină în Vărsător, pe 19 august. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Mercur își va opri retrogradarea pe 29 august. În aceeași zi, Venus intră în Balanță și vine să mai îndulcească puțin atmosfera. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, va face conjuncția cu Jupiter, Marele Benefic. Putem spune că, la jumătatea lunii, vei avea unele oportunități. Însă, ar fi bine să nu te entuziasmezi prea mult, deoarece Marte va face și un careu cu Saturn. Oricât de mult te-ai implica în unele activități, acestea nu vor decurge așa cum te-ai fi așteptat. Fii mai atent la drumuri și la deciziile pe termen lung!

Taur/Ascendent în Taur

Să începem cu veștile bune. Venus, guvernatoarea ta, stă până pe 29 august în casa a cincea. Adică vei avea parte de poftă de viață, invitații la evenimente, romantism și o relație mult mai bună cu copiii. După care să continuăm cu avertismentele. Zona financiară va avea de suferit mai mult decât te-ai fi așteptat. Îți va fi destul de greu să amâni unele cheltuieli. 

Provocări și mari șanse aduse de Uranus în Taur pentru TOATE semnele din zodiac, valabile în următorii DOI ani

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va fi retrograd și se va întoarce pe 15 august în casa a treia. Deci nu te vei plictisi deloc! Dacă mai punem la socoteală și conjuncția Marte-Jupiter din semnul tău, este clar că nici nu vei prea dormi! Marte va face și un careu cu Saturn. Altfel explicat, când una caldă, când una rece. Furia stă la pândă! Și dacă ești isteț, o vei transforma în ambiție. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrograd se va întoarce în casa a doua. Ceea ce înseamnă că te vei confrunta cu noi cheltuieli. Se strică lucrurile prin casă, cei dragi au nevoie de sprijin, negocierile nu se vor finaliza în beneficiul tău. Luna Plină de pe 19 august activează tot axa financiară, însă de data aceasta va fi afectat și bugetul la comun. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur retrograd se întoarce în semnul tău. Și îți dă mai toate planurile peste cap! Și pe deasupra, vor reapărea și unele probleme sau persoane din trecut. De data aceasta, trebuie să găsești soluții sau să rezolvi chestiuni pe care le-ai tot evitat. Și de ce nu, să porți discuțiile acelea inconfortabile. Nu prea îți vei putea face planuri pentru că tot timpul se va întâmpla ceva neașteptat. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe plan profesional, beneficiezi de multe oportunități. Doar că trebuie să ai în vedere ceva! Vei fi destul de nerăbdător și pe bună dreptate. Primești promisiuni, dar durează ceva timp până vor fi înfăptuite. Trebuie să fii mai atent la stilul de viață, la cum comunici la serviciu, dar și la care îți sunt adevăratele priorități. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se va afla în casa a douăsprezecea până pe 29 august. Tot atunci, și Mercur își va opri retrogradarea în casa a unsprezecea. Mai simplu spus, în luna august ar trebui să te ocupi, în mare parte, de activitățile care îți fac plăcere. Și să petreci timp doar cu oamenii de la care ai ce învăța cu adevărat. Acordă atenție suplimentară planificării călătoriilor!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Retrogradarea lui Mercur în casa a zecea poate aduce neînțelegeri cu șefii. Sau încercări eșuate de a schimba ceva pe plan profesional. Poate că încă nu este cazul. Conjuncția lui Marte cu Jupiter in casa a opta te poate ajuta să faci unele investiții bune, dar ai face bine să fii mult mai atent la persoanele cu care te asociezi sau pe care le lași să negocieze pentru tine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ești singur, luna august l-a angajat pe Cupidon să te ajute! Acesta are, însă, câteva condiții: să nu te grăbești și să fii mai atent la gradul de compatibilitate, nu doar la nivelul de atracție. Cei care sunt deja într-o relație vor vedea mai clar care sunt problemele adevărate și le vor putea rezolva. Apar încurcături în călătorii sau legate de chestiunile administrative. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Apar discuții cu colegii, care nu sunt pe placul tău deloc. Cumva, tu ai proiecte importante de care trebuie să te ocupi, dar din cauza lor ești nevoit să le mai amâni. Vei avea tendința de a căuta cu lumânarea situațiile stresante sau conflictuale. Nu ar strica să acorzi atenție suplimentară sănătății!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur retrograd se întoarce în casa a șaptea, deci așteaptă-te la tot felul de discuții ciudate cu partenerul! Nu este momentul pentru cuvinte sau replici pe care le poți regreta pe urmă. Relația cu copiii se poate îmbunătăți sau nu. Luna Plină de pe 19 august te va provoca să finalizezi o situație sau să îți schimbi atitudinea. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Pești/Ascendent în Pești

Poate fi perioada în care te muți de plăcere, poate că îți găsești casa visurilor tale. Sau aceea în care ești nevoit să te muți, însă nu în cele mai bune condiții. Chestiunile imobiliare îți vor da mari bătăi de cap. Retrogradarea lui Mercur în casa a șasea va aduce încurcături la locul de muncă și riscuri în ceea ce privește procedurile medicale.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel