Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop 2024. Primele șase luni vor avea parte de Jupiter și Saturn în mers direct. 

Putem spune că prima jumătate a anului 2024 este diferită de a doua. Primele șase luni beneficiază de Jupiter și Saturn în mers direct, Aspectul pozitiv dintre cele două planete ne va permite să evoluăm într-un ritm lent, dar sigur. 

Balanță/Ascendent în Balanță

În primul rând, trebuie să știi că Saturn va fi în casa a șasea pe întreaga durată a lui 2024. Până pe 29 iunie va fi și direct. Ce înseamnă asta? Ca vei fi nevoit să acorzi mai mult timp sănătății. Sau că va trebui să îți schimbi stilul de muncă. Sentimentul de epuizare și rutină va fi dominant. Va trebui să înveți să pui limite. Iar prezența lui Jupiter în casa a opta te ajută să găsești resurse de fiecare dată când vei crede că nu se mai poate. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Atenția ta trebuie să se îndrepte către relațiile personale. Cu Saturn în casa a cincea, a iubirii, și Jupiter în casa a șaptea, a relațiilor, vei avea parte de numeroase evenimente copleșitoare în acest sens. Dacă ești într-o relație, este timpul să o oficializezi sau să te gândești la următorul pas. Dacă ești singur, universul vrea să te facă să înțelegi că fericirea ta vine din interior și că nu trebuie să depindă de o altă persoană. Cei care au așteptat curajul necesar de a ieși dintr-o relație, vor primi, în sfârșit, șansa să o facă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se va afla în casa a șasea. Vei avea multe ajustări de făcut, mai ales în ceea ce privește munca. Dacă vei dori un loc de muncă, îl vei primi. Dar să nu îți faci speranțe că vei munci mai puțin sau că atmosfera va fi una ca în povești. Saturn, prezent în casa a patra, va veni cu teste serioase în ceea ce privește familia și zona imobiliară. 

Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter tranzitează casa a cincea până pe 26 mai. Tema principală este iubirea. E cea mai bună perioadă pentru romantism și ar trebui să-ți faci timp pentru asta. Ai nevoie de mici surprize, joacă și bucurii. Până în mai, acest tranzit te învață să te bucuri de partea plină a paharului. Creativitatea va fi la cote imense. Sunt aspecte bune și pentru cei care își doresc copii, dar și pentru cei care au deja. Poate este cazul să îți explorezi, în sfârșit, pasiunile. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, va fi în mers direct în casa a doua până la final de iunie. Acest tranzit te obligă să fii mai econom, să te ocupi de stabilitatea financiară pe termen lung și să trăiești mai simplu. Vor fi momente în care nu îți vor mai ajunge veniturile din muncă proprie, așa că va trebui să te gândești la o nouă strategie. Pluto va intra în semnul tău și va aduce o schimbare radicală psihologică. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie poate aduce surprize în ceea ce privește dinamica familiei.  

Pești/Ascendent în Pești

În primul rând, trebuie să ne reamintim că Saturn îți tranzitează semnul. Acesta se va demonstra a fi un ghid care te îndrumă spre o viață autentică și plină de sens. Vei fi încurajat să depui efort în toate aspectele vieții tale, să te concentrezi pe ceea ce este autentic pentru tine și să eviți postura de victimă. Sănătatea nu trebuie neglijată în niciun fel. Cei care vor să se mute sau să studieze ceva nou, vor primi multe oportunități în acest sens. Jupiter tranzitează casa a treia, a educației, a drumurilor și a comunicării. 

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel