Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii IULIE 2024. Zodiile cele mai avantajate
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens.ro, vine cu previziuni pentru prima jumătate a lunii iulie. 

Prima jumătate a lunii iulie va fi influențată de începutul retrogradării lui Saturn. Deci vom duce multiple lupte cu timpul, dar și cu unele limite. Cel mai important eveniment va fi Luna Nouă din Rac de pe 6 iulie. O clipă nemaipomenită pentru a petrece mai mult timp cu familia. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se va afla, în continuare, în casa a doua, a banilor. Deci în prima jumătate a lunii iulie te vei confrunta cu noi cheltuieli. Astrele îți recomandă să le eviți pe cele inutile. Pe 11 iulie, Venus intră în casa a cincea, a iubirii și a plăcerilor. Și aduce aspecte minunate pentru cei care sunt în vacanță. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte îți va tranzita semnul. Și te va împinge de la spate. Vei opune rezistență inițial, dar îți vei da seama că dacă nu îți ceri tu drepturile, nu vei primi nimic de la nimeni. Venus, guvernatoarea ta, va trece în casa a patra pe 11 iulie și îți va întoarce atenția către estetica locuinței. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va intra în casa a treia pe 2 iulie. Îți va sta mintea doar la călătorii și distracție! Și vei fi plin de glume și poante. Totuși, cu Marte în casa a douăsprezecea ar fi bine să nu neglijezi sănătatea și să te îndepărtezi de oamenii cu probleme. 

Rac/Ascendent în Rac

Pe 6 iulie se va petrece o Lună Nouă în semnul tău. În jurul acestei date, vei deveni mai spontan și mai dornic de a căuta un alt drum. Mercur și Venus se mută în casa a doua, deci nu ar strica să rezervi o parte din bugetul lunar și pentru răsfăț. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Mercur și Venus în tranzit prin semnul tău, putem spune că vei cuceri pe toată lumea. Comunici bine, ai carismă și destulă ambiție datorită lui Marte în casa a zecea a carierei. Orgoliul îți va face câteva probleme. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va intra în casa a douăsprezecea pe 2 iulie. Îți vei pune singur multe piedici. Le vei căuta altora scuze, dar ție nu. Oportunități vor fi pe plan profesional, dar atitudinea ta va întârzia materializarea lor. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 2 iulie, se va petrece o Lună Nouă în casa carierei, deci va fi rost de schimbare sau de îmbunătățire pe plan profesional. Venus, guvernatoarea ta, va intra în casa a unsprezecea pe 11 iulie, deci vei primi mult sprijin de la oamenii apropiați. Și nu uita că Lilith va fi în semnul tău! Deci fii mai curajos!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, va rămâne în casa a șaptea. Deci te vei mai confrunta cu destule momente stresante pe plan relațional. Și din cauza nerăbdării. Cu Mercur și Venus în casa carierei, pur și simplu vei străluci. Șefii te vor observa și aprecia. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Stresul de la serviciu va fi copleșitor. Problemele din familie și ele îți vor da serioase bătăi de cap. Dar vestea cea mai bună este că vei avea aspecte favorabile dacă vei dori să călătorești, ce îți place ție cel mai mult. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Poți avea cariera cea mai de succes, reușite numeroase în ceea ce privește educația, dar dacă nu ești mulțumit pe plan personal, nimic nu va mai conta. În primele două săptămâni din iulie, vei petrece mai mult timp de calitate cu persoana iubită sau vei încerca să îți găsești partenerul perfect. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Problemele financiare te vor urmări în continuare. Va trebui să adopți o atitudine mult mai pragmatică și să te gândești la stabilitatea pe plan financiar. Chiar dacă vei pleca în vacanță/concediu, nu vei putea cheltui pentru distracție ca altădată. Dar vestea bună este că vei avea numeroase oportunități pe plan amoros.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Saturn retrograd în semnul tău, nu te vei putea bucura cu adevărat de nimic. Vei vedea doar jumătatea goală a paharului și îi vei contamina și pe cei dragi. În plus, nu îți vei putea lua vacanță așa cum ar trebui. Apar multe proiecte stresante la serviciu și te vei gândi la ele chiar dacă vei fi în concediu. Nu neglija sănătatea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

pixel