Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn va tranzita semnul Peștilor până în 2026. Iată cu lecții vine planeta maturității pentru nativii zodiacului!

Influența lui Saturn ne îndeamnă să abordăm situațiile din viață cu mai multă seriozitate. Ne împinge să punem limite. Vine cu șanse de învățare în urma unor experiențe pentru a ne construi un viitor mai sigur.

Planeta maturității și a timpului tranzitează semnul Peștilor. Deși aceștia vor resimți cel mai mult acest tranzit, Saturn vine cu lecții pentru fiecare semn.

Iată ce ne spune Cam White, astrolog internațional, despre influența Lordului Karmei!

Taur/Ascendent în Taur

Saturn tranzitează casa a 11-a, asociată cu prietenii, comunitățile și grupurile de oameni.  Saturn guvernează, de asemenea, casa a 10-a, cea a carierei și reputației. În ultimii ani, ai avut de-a face cu multă disciplină, responsabilitate și multe restricții și limitări în carieră, dar acum lucrurile se schimbă.

Pe măsură ce Saturn este în tranzit prin casa a 11-a, va fi vorba despre a fi mai disciplinat cu prieteniile tale. Poate chiar să îți restrângi cercul de prieteni. Creezi relații mai strânse cu oameni care te respectă și care sunt de partea ta. S-ar putea să formezi mai multe grupuri care au legătură cu educația ta sau cu credințele.

Vei fi concentrat și pe crearea unei rețele în carieră. Poate că ai obținut o promovare sau mai multă responsabilitate. Acum este timpul să te conectezi și să cunoști alți colegi. Te vei concentra pe stabilirea conexiunilor prin intermediul muncii tale.

Rac/Ascendent în Rac

Saturn este în traznit prin casa a 9-a, care se referă la călătorii, fie în sens literal, fie metaforic.  Va fi o perioadă pentru a fi mai disciplinat, mai restrictiv și mai matur în acest domeniu. S-ar putea să devii mai disciplinat în studiile tale și în spiritualitatea ta. Îți poți face prietenii care se vor forma în urma educației tale sau a călătoriilor.

De asemenea, poate ai avut temeri legate de călătorii sau de alte aspecte, iar acum vei începe să fii mai interesat să le descoperi. Aceasta este o perioadă bună pentru a fi disciplinat în credințele tale și a pune întrebări profunde despre credință, despre relația ta cu Dumnezeu și cu lumea din jurul tău.

Leu/Ascendent în Leu

Saturn tranzitează casa a 8-a, asociată cu banii altor persoane, resursele comune, moștenirile, secretele și temerile. Saturn îți cere să fii mai disciplinat, responsabil și matur în modul în care gestionezi banii altor persoane și afacerile altora.

Ai putea avea dificultăți legate de animalele de companie sau schimbări în planul sănătății. Acest lucru nu este neapărat negativ, dar poate fi un moment bun pentru investigarea sănătății.

De asemenea,posibil să fi  avut dificultăți în relații, fiind poate singur de mult. Cu Saturn în casa a 8-a, tale se vor schimba. Vei analiza ce prețuiești într-o relație. Devii mai deschis la noi perspective. Va fi o perioadă în care relațiile vor fi marcate de resurse comune, datorii și banii altor persoane.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Saturn este în casa a 6-a, care se referă la muncă, rutină, sănătate, activități zilnice, animale de companie și colegi. Pe măsură ce Saturn tranzitează această casă, va fi o perioadă cu mai multe restricții și disciplină în aceste domenii.

Deși vei fi mai matur în gestionarea programului și mai restrictiv cu timpul tău, vei avea și mai multe limitări în ceea ce privește angajarea, activitățile zilnice și sănătatea.

Pot apărea mai multe legături între viața de acasă și muncă. Ai șansa să devii mult mai creative în ceea ce privește munca.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn tranzitează casa a 4-a, care este asociată locuinței și familiei. Aceasta te va provoca să fii mai disciplinat și responsabil în aceste domenii.

Poate că vei cumpăra o casă, vei petrece mai mult timp cu membrii familiei sau vei avea mai multe responsabilități față de un părinte.

În plus, vei gestiona timpul și informațiile pe care le ai pentru a le aplica în viața de familie și situația locativă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn este în casa a 3-a. Aceasta se referă la călătorii scurte, comunicare, frați, mătuși, unchi, vecini și cum utilizezi cunoștințele pe care le ai.

Cu Saturn în casa a 3-a, vei aplica lucrurile pe care le știi într-un mod responsabil și adaptabil, fiind mai matur în gestionarea timpului și a responsabilităților față de frați, mătuși, unchi și vecini. Devii mai restrictiv în privința deplasărilor. De asemenea, casa a 3-a vorbește și despre vehicule, așa că accentul ar putea cădea și pe acest aspect.

Vei aplica cunoștințele acumulate. Așadar, va trebui să știi cum să investești, să gestionezi banii și să fii mai deschis la minte în privința finanțelor.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel