Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn va tranzita semnul Peștilor până în 2026. Iată cu lecții vine planeta maturității pentru nativii zodiacului!

Influența lui Saturn ne îndeamnă să abordăm situațiile din viață cu mai multă seriozitate. Ne împinge să punem limite. Vine cu șanse de învățare în urma unor experiențe pentru a ne construi un viitor mai sigur.

Planeta maturității și a timpului tranzitează semnul Peștilor. Deși aceștia vor resimți cel mai mult acest tranzit, Saturn vine cu lecții pentru fiecare semn.

Iată ce ne spune Cam White, astrolog internațional, despre influența Lordului Karmei!

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn tranzitează casa a 12-a. Aceasta este destul de complicată, căci are legătură cu  izolarea, dușmanii ascunși, fricile și fobiile tale subconștiente, precum și auto-sabotajul. Astfel, atunci când Saturn tranzitează casa a 12-a, în ceea ce privește munca și cariera, este posibil să petreci mai mult timp singur, poate să lucrezi mai mult de acasă, dacă nu faci deja acest lucru. Poate că faci multe lucruri în culise sau cu ușile închise. Dar în privința prieteniilor, probabil vei fi puțin mai selectiv.

Până în 2026 rebuie să fii mai disciplinat în a fi în regulă cu singurătatea. Întreabă-te:  Unde mă împiedic singur? Unde vreau să ajung de fapt și cine trebuie să fiu pentru a ajunge acolo? Deși acest lucru poate fi văzut ca o perioadă dificilă, nu trebuie neapărat să fie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn tranzitează casa a 10-a, care guvernează cariera și reputația. Acest tranzit poate implica obținerea unui loc de muncă mai important și asumarea unor responsabilități mai mari în activitatea ta. Este posibil să trebuiască să fii responsabil pentru resursele altor persoane în carieră.

Ai putea avea ocazia să aplici o parte din educația ta în carieră, să începi o carieră legată de spiritualitate sau religie sau să călătorești mai mult pentru serviciu.

Până la urmă, această perioadă este despre a deveni mai responsabil în munca ta, despre obținerea unui nivel mai mare de maturitate și disciplină în carieră, ceea ce va presupune efort, dar va aduce beneficii pe termen lung.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn tranzitează casa a 7-a, cea a relațiilor. 

Saturn îți cere să fii mai responsabil, mai matur. Ești pregătit să te căsătorești? Ești pregătit să consolidezi o relație? Cealaltă parte a acestui tranzit este legată de restricții și limitări, astfel încât s-ar putea să observi mai multe granițe în relațiile tale, poate chiar o anumită distanțare.

Este posibil să colaborezi mai mult cu anumite persoane, să găsești mai multe experiențe comune cu alții. Acest tranzit este benefic pentru dragoste și romantism. Dar nu va fi doar despre distracție. Întrebarea este: Ce vrei cu adevărat într-o relație și ești dispus să fii selectiv în privința aceasta?

Dacă dorești să îți îmbunătățești sănătatea sau rutina, până în 2026, Saturn ar putea aduce un profesor sau o figură de autoritate de la care să înveți în acest domeniu.

Marele Benefic intră în Gemeni. Bonusuri pentru toate zodiile până în iunie 2025

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn tranzitează casa a 5-a, care are legătură cu dragostea, romantismul, viciile și plăcerea. Poate că te gândești să ai copii sau poate că deja ai copii. Această perioadă va cere mai multă disciplină și responsabilitate în acest sens.

Trebuie îți pui întrebări profunde despre cum te exprimi și ce înseamnă distracția pentru tine.

Există un accent mare pe modul în care îți gestionezi timpul și dacă faci lucrurile care îți aduc bucurie. Îți vei schimba opiniile despre ce înseamnă distracția, auto-exprimarea și ce îți dorești cu adevărat, precum și cât timp dedici acestor activități. Acest lucru ar putea implica multe călătorii pe distanțe scurte și implicarea multor membri ai familiei.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn tranzitează casa a 2-a, care are legătură cu banii, finanțele și resursele. Asta înseamnă că va trebui să fii mai chibzuit,  mai disciplinat și mai responsabil cu banii tăi. Până în 2026, Saturn îți cere să fii adaptabil, nu rigid.

Vei învăța lecții dure despre cum îți gestionezi banii, unde îi cheltuiești și cum îi administrezi, dar și despre temerile tale legate de finanțe.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va tranzita casa întâi, ceea ce este foarte important. Saturn guvernează responsabilitatea și maturitatea, iar casa întâi se referă la corp, identitate și personalitate. Vei observa că devii mult mai disciplinat, mai responsabil și mai matur.

Îți va fi mult mai ușor să îți faci prieteni. Nu vor fi grupuri mari, dar vei avea un grup strâns de prieteni.

Va fi un moment în care va trebui să recunoști acele părți ale tale care îți stau în cale. Până în 2026, vei învăța să depășești obstacolele și să devii mai responsabil și mai matur cu lecțiile pe care le înveți.

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel