Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop 2024. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, prima parte a lui 2024 a fost mai dinamică. Iată ce ne pregătesc astrele până la finalul anului!

După prima jumătate a anului 2024 care ne-a oferit conjuncția Jupiter-Uranus(21 aprilie), dar și intrarea lui Jupiter în Gemeni(26 mai), putem spune că a doua parte va fi mai liniștită. Saturn va fi retrograd în perioada 29 iunie-15 noiembrie, aspect ce ne va încetini multe dintre proiecte. Pluto se va întoarce pentru o scurtă perioadă în Capricorn, între 2 septembrie și 20 noiembrie, și ne va obliga să reevaluăm unele domenii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Întoarcerea lui Pluto în casa carierei, dintre 2 septembrie și 20 noiembrie, acolo unde s-a tot plimbat din 2008 încoace, s-ar putea să te oblige să îți reevaluezi din nou relația cu autoritatea. Cu șefii sau cu ideea ta despre ce înseamnă statut social. În această perioadă vor urma destule provocări și teste. Tranzitul lui Jupiter în casa a treia te obligă să faci schimbări, să te îmbunătățești, să înveți ceva nou. Finalul anului îți aduce retrogradarea lui Marte, propriul guvernator, în casa a cincea. Și viața personală va deveni obiectivul tău principal. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter se plimbă, de acum și până în iunie 2025, în casa a doua, cea a resurselor și a talentelor. Acest tranzit este foarte bun pentru zona financiară. Ai parte de oportunități și generozitate. Veniturile tale vor crește, mai ales cele din muncă proprie. Fii mai curajos atunci când mergi la o negociere! Singurul lucru de care trebuie să ții cont este acela că vor apărea și multe cheltuieli. Deci încearcă să nu consumi surplusul pe lucruri inutile. Între 9 și 20 iunie, Marte îți va tranzita semnul și îți va oferi mul curaj, inițiativă și izbucniri de furie. Din 20 noiembrie, Pluto se va instala în casa a zecea, unde va rămâne până în 2044. Așteaptă-te la schimbări de direcție în ceea ce privește cariera. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, a intrat în semnul tău pe 26 mai și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Acest tranzit se petrece o dată la doisprezece ani, deci este cazul să profiți din plin! Jupiter îi ajută enorm pe cei care învață, călătoresc, se informează, comunică, se conectează la diverse comunități. Altfel spus, pe cei care îndrăznesc și care nu stau pe loc. Vor fi cu siguranță tot felul de oportunități, dar de tine depinde să nu fie doar superficiale. Saturn își va începe retrogradarea în casa carierei pe 29 iunie, care se va termina pe 15 noiembrie. În această perioadă vor apărea destule teste, responsabilități suplimentare, frustrări. Dar după munca grea vine și recunoașterea meritelor. Vor mai fi două retrogradări ale lui Mercur, guvernatorul tău: 5 - 28 august și 26 noiembrie - 15 decembrie. Prima va aduce schimbări legate de mediul familial și locuință. Iar ultima va veni cu amânări pe plan relațional și profesional. 

Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter tranzitează casa a douăsprezecea până în iunie 2025. Astrele te invită să te ocupi de vindecare, pe toate planurile. Fizic, mental, emoțional. Sănătatea este obiectivul tău principal. Acest tranzit este bun și pentru iertare, împăcare, acceptare. Sau pentru a te ocupa mai mult ca oricând de activitățile spirituale. Nivelul tău de energie va fi destul de scăzut. Și cum Jupiter va face un careu cu Saturn din casa a noua, trebuie să știi că orice călătorie pe care o vei face va veni cu numeroase revelații. Retrogradarea lui Marte din casa a doua, după 7 decembrie, te va obliga să îți refaci strategia financiară. 

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Jupiter în casa a unsprezecea îți poate îndeplini multe dorințe! De asta poți fi sigur! Dar, pentru că Jupiter va face un careu cu Saturn, nu se va întâmpla când și cum vrei tu. Ci când trebuie! Totuși, trebuie să ai în vedere ceva: să fii cât mai sociabil, comunicativ, să îndrăznești să comunici cu apropiații sau să îți faci noi prieteni. Cu Saturn retrograd în casa a opta, între 29 iunie și 15 noiembrie, s-ar putea să te lovești de unele surprize neplăcute pe plan financiar. Astrele te invită să încerci să scapi de unele datorii și să nu îți faci altele noi. Marte îți va tranzita semnul din 4 noiembrie și va și retrograda după 7 decembrie. Ceea ce înseamnă că, la finalul anului, vei avea, în sfârșit curaj, să riști și să îndrăznești mai mult. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va fi retrograd în casa a șaptea, între 29 iunie-15 noiembrie. Ce înseamnă asta? Că relațiile vor fi testate. Unele vor fi duse la un alt nivel, se vor oficializa. Altele, mai vechi, vor fi testate. Monotonia se va instala pe ici pe colo. Mulți dintre voi vor alege să amâne intrarea într-o relație pentru a se vindeca. Cert este că Saturn este astrul timpului și al maturizării, și își dorește relații bazate pe compatibilitate, nu doar pe fluturași în stomac. Dar, vestea cea mai bună este aceea că tranzitul lui Jupiter în casa a zecea va aduce multe oportunități pe plan profesional. Adică poți schimba locul de muncă sau domeniul, poți avansa și de ce nu, îți poți lansa propria afacere. 

Citește și Previziunile astrale 2024 pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Previziuni Luna Plină. Pe 23 mai vom avea un eveniment...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel