Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Care va fi destinul fiecărei zodii în 2025? Avem previziunile!

Cum va fi anul 2025? Acesta aduce un val de transformări astrologice importante. Desigur, accentul va fi pus pe schimbare, dar și pe noi începuturi. Vor fi niște tranzite temporare ale lui Neptun, Saturn și Uranus în alte semne zodiacale, fapt care denotă o etapă de prospețime, dar și de redefinire a direcțiilor pe care le avem în viață. Pe lângă tranzitele lui Saturn și Neptun în Berbec sau Uranus în Gemeni, Venus și Marte vor fi retrograde. Acest lucru aduce un timp de reflecție în acțiuni și în relații. Să nu uităm de mutarea Nodurilor Lunare pe axa Fecioara-Pești, ce discută despre echilibrul dintre sacrificiu și detalii practice.

Ce trebuie să știe toate semnele zodiacului? 

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va retrograda în semnul tău anul viitor, între 2 martie și 12 aprilie. Relațiile, în special cele amoroase, vor trece prin încercări. În această perioadă, pot reveni în viața ta parteneri din trecut. S-ar putea să crezi că merită o nouă șansă, însă este doar o iluzie. De asemenea, s-ar putea să întâlnești persoane noi și să simți că ai găsit sufletul pereche, dar după retrogradare îți vei da seama că nu e așa. În special relațiile blazate vor fi cele mai afectate.

Taur/Ascendent în Taur

Retrogradarea lui Venus în Casa a unsprezecea îți poate da peste cap planurile, în special cele pe termen scurt. Chiar dacă la trecerea dintre ani vei ciocni un pahar de șampanie și îți vei propune diverse obiective pentru anul următor, în martie-aprilie 2025 vei realiza că promisiunile făcute în noaptea de 31 decembrie nu se vor putea concretiza. În prima jumătate a anului, vei fi preocupat de creșterea veniturilor, iar în a doua te vei axa pe dorința de a învăța. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Anul viitor, cu Saturn și Neptun în Casa a unsprezecea, vei vedea schimbări mari în cercul tău de prieteni și în sfera socială, mai ales între martie și septembrie. Totuși, din toamna anului viitor, Saturn și Neptun vor reveni în Casa a zecea. Așadar, vor mai fi câteva provocări și va mai dura până când vei reuși să obții cariera la care visezi sau poziția dorită în societate, pentru care ai muncit mult timp.

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

În iunie 2025, Jupiter va intra în semnul tău și îți va oferi oportunitatea de a ieși din relațiile nepotrivite și de a te dedica studiului. Dacă te vei implica într-un proces de învățare, călătorii sau îți vei lărgi orizonturile, Marele Benefic îți va aduce multe beneficii, indiferent de vârsta pe care o ai. Vei avea puterea, curajul și oportunitățile necesare pentru a face un pas înainte și pentru a te îndepărta de situații care nu îți convin.

Leu/Ascendent în Leu

Va veni o perioadă în care ar trebui să dai un pas înapoi și să te concentrezi asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat. Ai nevoie de acest lucru pentru a-ți găsi claritatea, dar este la fel de important să te lași purtat de cursul vieții. Uranus va intra în Casa a unsprezecea pe 7 iunie și va rămâne acolo până pe 8 noiembrie. Va aduce schimbări importante în cercul tău social și în modul în care îți vezi viitorul. În această perioadă, este bine să nu mai depinzi de alții sau de validarea lor. Cu Pluto în casa a șaptea, relația de cuplu se va transforma în mod profund. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter va rămâne în Casa a zecea a carierei până în iunie 2025. Astrologul îți recomandă să te dedici total acestui domeniu, pentru a atrage de schimbările dorite pe plan profesional. După luna iunie, când Jupiter va intra în Casa a unsprezecea, vei începe să vezi rezultatele eforturilor tale și să culegi roadele muncii depuse. În plus, 2025 poate fi și anul îmbunătățirii relațiilor. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu uita că, pe 29 iunie 2024, Lilith a început tranzitul în semnul tău și va rămâne acolo până în martie 2025. Acest tranzit vrea să fii mai independent și să te distanțezi de cerințele societății. Mai mult, s-ar putea să devii mai rebel decât te-ai aștepta, inclusiv pentru gusturile tale. Cu Jupiter în Casa a noua, vei avea sprijinul necesar de la astre pentru a-ți întări încrederea în tine și în cunoștințele tale. Nu vei mai simți nevoia de validarea altora. În iunie, Jupiter va intra în casa a zecea, a carierei, și te va ajuta să evoluezi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrologul Daniela Simulescu îți reamintește un lucru de bază: fericirea ta depinde în totalitate de tine. Dacă aștepți ca alții să îți aducă fericire, riști să pierzi timp, energie și resurse interioare. În schimb, ai putea investi aceste resurse într-o relație sănătoasă cu o persoană echilibrată, care știe ce vrea de la viață, în loc să te implici într-o legătură cu cineva confuz. De asemenea, 2025 va fi un an foarte bun pentru studiu și călătorii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

2025 este favorabil din punct de vedere personal. Nu vei avea neapărat o poveste de Hollywood, dar mai multe oportunități, da! Poți întâlni o persoană potrivită cu care să îți construiești o viață sau să ieși dintr-o relație care nu îți este benefică. Dacă îți dorești un copil, anul 2025 ar putea fi de vis. Dacă ai avut dificultăți în acest sens până acum, anul viitor poți găsi tratamente sau metode care să te ajute.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Anul 2025 se preconizează a fi unul bun pentru tine. Mai ales pe plan relaților. Totuși, între martie și septembrie, când Saturn va tranzita Casa a patra, este posibil să apară modificări în relația cu familia care nu îți sunt pe plac. Sau va apărea nevoia de a te muta. Cu Jupiter în Casa a șasea, Daniela Simulescu îți recomandă să acorzi o atenție deosebită sănătății tale, chiar și în cazul unor simptome minore. Relațiile cu colegii pot deveni neplăcute sau ciudate, așa că nu trebuie să iei nimic personal.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus va tranzita Casa a cincea. Acest tranzit poate aduce oportunități pentru a avea un copil sau pentru a descoperi o pasiune care te obsedează, pe care chiar ai putea să o transformi într-un stil de viață. De asemenea, zona amoroasă va suferi schimbări importante. Totuși, este important să nu te lași păcălit de persoane carismatice care îți atrag atenția, deoarece acestea ar putea să nu fie ceea ce ai nevoie. Din iunie 2025, volumul de muncă va crește considerabil. Dar și șansele de a găsi un alt loc de muncă. 

Pești/Ascendent în Pești

Până când Saturn și Neptun vor părăsi semnul tău, Daniela Simulescu îți recomandă să îți reînnoiești strategia financiară. Aceste planete vor tranzita Casa a doua, care reprezintă banii și este posibil să fii luat prin surprindere de cheltuieli neașteptate. Dacă nu ai un buget pregătit, s-ar putea să te confrunți cu mult stres financiar. Este important să îți gestionezi resursele cu atenție. Din iunie 2025, astrele îl vor îmbuna pe Cupidon astfel încât să ai parte de clipe romantice. 

Cele mai dificile aspecte de avut în harta natală. Până și astrologii simt compasiune pentru tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel