Previziuni 2023. Ioana Ispas, Vicepreședinte al Asociației Astrologilor: "An de regăsire a puterii interioare"
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Ioana Ispas-Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România a oferit pentru cititorii Astrosens o descriere a lui 2023. 

Cine este Ioana Ispas?

În 2003 a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția arabă. În 2005 a început studiul astrologiei și al tarotului. 2013 este anul în care a început să studieze serios astrologia mundană. De atunci a participat la numeroase congrese unde a susținut conferințe despre atacurile teroriste și alte evenimente importante. În 2016 a devenit Vicepreședintele Asociației Astrologilor din România. În ultimii ani, Ioana s-a ocupat de organizarea Cercului de astrologie Phoenix, eveniment lunar dedicat atât practicanților, dar și celor pasionați de acest domeniu. 

Pe Ioana am avut-o invitată în cadrul unor emisiuni în care ne-a învățat ce înseamnă astrologia mundană. Mai multe AICI

Care este părerea Ioanei despre noul an?

2023 este un an de regăsire a puterii interioare, prin străpungerea limitelor pe care ni le-am construit în timp pentru a putea naviga mai ușor prin provocările vieții. 

Unul dintre cele mai importante aspecte ale lui 2023 este retrogradarea planetei Venus în zodia Leu, acolo unde se va afla și Luna Neagră. Este un tranzit care ne aduce mai aproape de cine suntem noi cu adevărat, dincolo de poveștile pe care le-am țesut artistic pentru a ajunge la imaginea perfectă. Suntem în egală măsură buni și răi, puternici și slabi, fiecare trăsătură având rolul său în creșterea individuală și colectivă. Este un an în care învățăm cum să colaborăm, rămânând autentici și fără a face compromisuri. Nodurile Lunare se vor muta pe axa Berbec Balanță, dând un nou impuls relațiilor de colaborare și de cuplu. Delimităm spațiul personal și timpul alocat celorlalți într-un mod constructiv și eficient.

Anul 2023 este un tren în mișcare, iar vagoanele au destinații diferite. Unele se vor desprinde pentru o altă direcție - Saturn în Pești ne arată că în drumul pe care îl parcurgem contează nu doar punctul final, ci și experiența acumulată care rămâne pentru totdeauna, iar Jupiter traversând Berbecul și Taurul se poziționează în rolul de ghid care ne povestește că acțiunea și eficiența vor fi două componente esențiale în obținerea succesului. 

Consecvent în destinația aleasă, Pluto face pentru scurt timp o mișcare îndrăzneață- intră în Vărsător, dar apoi va reveni în Capricorn. Ambele zodii au ca guvernator tradițional pe Saturn. Pluto își continuă munca de reformare instituțională și organizatorică, fiindcă "năravurile", sau tiparele trecutului, cum sunt denumite astăzi, încă ne mai bântuie. Descoperind aerul rece din Vărsător, Pluto începe să facă dezvăluiri "crude", care nu țin cont de consecințe ori sentimente. Pregătiți-vă ca in 2023 să aflați secrete pe care nici măcar nu vi le-ați imaginat. 

Fiecare an are energia sa unică și conține elemente de schimbare. După ce le identificăm, suntem mai pregătiți să ne mișcăm în ritmul valurilor și nu contra lor. 

Citește și Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel