Previziuni 2022. Ionuț Hristescu, astrolog: Este un an de flow și de creație
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Ionuț Hristescu aka Vrăjitoarea electrică ne-a făcut câteva declarații despre anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022. 

Ion Hristescu. Sau Ionuț. Sau Jean. Sau Vrăjitoarea electrică.

Prima dată când l-am văzut a fost la AstroFest 2013. Fiind pentru prima dată la un eveniment al Asociației Astrologilor, am avut impresia că voi vedea doar conferințe sobre. Dar nu! Ionuț a făcut toată sala să râdă și în același timp, ne-a oferit informații foarte prețioase. Detalii, statistici, argumente cum doar un inginer poate face. Un Vărsător ca la carte. Creativitate fără limite, umor, inteligență sclipitoare și o vastă cunoaștere. Cei care au tot felul de prejudecăți legate de astrologi(e), vor avea un șoc atunci când îl vor vedea pe Ionuț. 

Eu și ceilalți astrologi din România îi suntem recunoscători lui Jean pentru inițiativa Codului etic al astrologului. Era nevoie.

Citește și Interviu Ionuț Hristescu: Astrologia este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul

În interviul acordat în 2021, Ionuț Hristescu spunea de ce a ales astrologia.

“Cel mai sincer răspuns este fascinația. Când te îndrăgostești, știi că aia e treaba ta și nu ai habar de ce, nu-ți pui întrebări. Am simțit eu că e o chestie cu astrologia asta. Abia peste ani mi-am fundamentat răspunsul oficial ”pentru că este o disciplină ce descrie Ingineria legăturii cerului cu pământul”. Iar eu sunt inginer.

Cred că e deformație tehnică: atunci când eram puști, demontam radioul și mă gândeam ce altceva aș putea să să fac din el. La fel, când o demontez pe Venus din Scorpion, în loc să o pun la loc și să-i înfig o etichetă, mă gândesc ce altceva ar putea ajunge. Și primul lucru pe care-l fac este să studiez personalități (pe care le apreciez) care au avut această configurație la naștere. ”Ia uite, unde-a ajuns ăsta!”. 

Ionuț Hristescu despre 2022

2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă.

Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai - Octombrie).

Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel