Preot catolic despre exorcizări: „Mulți demoni se vor prezenta drept Lucifer, dar nu e adevărat!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Un preot catolic vorbește despre experiențele sale din timpul exorcizărilor. Iată ce ne spune!

Monseniorul Stephen Joseph Rossetti este un preot catolic american, autor, educator, psiholog autorizat și expert în probleme de bunăstare psihologică și spirituală pentru preoții catolici. Acesta a avut numeroase apariții televizate. În cadrul unui interviu, vorbește despre experiența sa cu exorcizările.

De cele mai multe ori, demonii se vor prezenta drept Lucifer. Dar în puține cazuri se întâmplă să fie adevărat. Iată ce spune monseniorul!

„De multe ori, în cadrul unui exorcism, demonii vor spune că sunt Lucifer, dar nu este adevărat. Adică, folosesc numele lui, dar nu este adevărat. O dată în 15 ani s-a întâmplat și nu cred că va mai fi. A fost un caz uriaș. Chiar a fost. De fapt, mă ocupam de Beelzebul. Am spus: „În numele lui Iisus, îți poruncesc să îmi spui cine este conducătorul demonilor de aici.” El zice: „Nu ești pregătit pentru asta, Rossetti. Este însuși regele iadului, Lucifer. Asta e peste nivelul tău.”

Te-a „vizitat” o rudă decedată în vis? Nu o să îți vină să crezi care e adevărata semnificație!

Am spus: „Știi, este peste nivelul meu, dar nu este peste nivelul lui Iisus.” Au țipat, la fel ca toți ceilalți, dar trebuie să fii atent, este mai puternic decât ceilalți și strălucit. Mulți dintre demoni sunt cam proști. Fără înțelepciune. Se comportă ca niște fiare, ceea ce și sunt. Dar când Lucifer a apărut, da, trebuia să fii foarte atent.”

Vezi videoclipul aici.

Cum poți deschide o poartă către demoni?

„Când am văzut principalele porți deschise, abuzul asupra copiilor ar fi cu siguranță una dintre ele. Avorturile, astea sunt o altă poartă deschisă uriașă. Cineva a venit la noi, familia ei făcea avorturi și ea era posedată. Și de multe ori, pentru cei care au avut avorturi, în timpul procesului de eliberare, demonii le amintesc că au făcut unul. Și îi batjocoresc cu asta. Trebuie să le reamintim că Dumnezeu iartă păcatele. Este foarte important pentru că Satana îi va batjocori cu păcatele lor. Cu toții suntem păcătoși. Dar trebuie să le reamintim că noi suntem iertați. Știi, nu ajungem în rai pentru că suntem perfecți. Ajungem în rai pentru că Iisus ne-a iertat. Indiferent de aceste traume din trecut, știi, Domnul iartă și vindecă.”, a răspuns preotul catolic.

Vezi videoclipul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire

Ai auzit de psihoză spirituală? Este un lucru care se...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?