Predare de ștafetă odată cu schimbarea axei Nodurilor Lunare. Cine vor fi cei vizați?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 12 iulie, a avut loc schimbarea axei Nodurilor Lunare. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

Pe 12 iulie, Nodurile Lunare au trecut pe axa Berbec-Balanță. Vorbim despre apariția unor situații predestinate și despre schimbarea destinului sau a axei karmei.

Nodul Sud și Nodul Nord. Ce înseamnă? Atunci când noi ne naștem, aceste două puncte există pe cer și în astrograma noastră, la anumite grade și în anumite zodii.

Nodul Nord este adesea asociat cu direcția evoluției și dezvoltării karmice într-o viață, indicând scopurile și lecțiile pe care o persoană le poate urma pentru a-și atinge potențialul maxim și a-și împlini scopul în această viață.

Nodul Sud, pe de altă parte, reprezintă energia și lecțiile pe care le-am acumulat în viețile anterioare. Aceasta indică tendințele sau modelele comportamentale pe care le-am dezvoltat și care pot necesita transformare sau eliberare pentru a progresa pe calea evoluției personale.

Când te apropii de 37 de ani, ți se arată de ce ai venit tu pe această planetă. Sau care este rolul tău în societate. Nu Nodul Nord ți se arată atunci, ci Nodul Sud.

Dacă ai trecut deja de această vârstă, adu-ți aminte ce s-a întâmplat atunci!

Nodul Sud în Balanță poate semnifica o lecție karmică legată de echilibrul în relații, nevoia de a găsi compromisuri și de a dezvolta abilități de colaborare și negociere.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a scris următoarele pe pagina personală de Facebook, la momentul schimbării axei Nodurilor:

„Astăzi s-a produs o schimbare importantă pe cer. O predare de ștafetă. Axa Nodurilor Lunare a trecut de la Taur-Scorpion la Berbec-Balanță.

Până la final de ianuarie 2025. Și cum a doua întoarcere a Nodurilor Lunare (cea din jurul vârstei de 37 de ani) mi se pare cea mai importantă din viață (pe lângă cele de la 18, 55 sau 74 de ani), am o mențiune suplimentară.

Din decembrie 2021, cei născuți între 11 septembrie 1984 - 6 aprilie 1986 au trecut prin unele evenimente “predestinate”. Care i-au pus pe drumul care trebuie. Nici nu a contat că au vrut sau nu.

Trist câteodată, dar așa a fost să fie. Aceștia predau astăzi ștafeta celor născuți între 6 aprilie 1986 - 2 decembrie 1987. Voi, cei trecuți, ce le recomandați următorilor vizați?”

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Ce cred astrologii internaționali despre schimbarea axei karmei? Previziuni valabile până în 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel