Poate astrologia să „vorbească” despre moarte? Ce aflăm din analiza unui expert internațional
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul internațional Chris Brennan a discutat tema morții din perspectiva astrologică, sugerând că astrologia poate oferi o anumită înțelegere atât asupra experienței morții, cât și asupra procesului de doliu.

Poate astrologia să „vorbească” despre moarte? Aceasta este o întrebare pe care și-o poate pune cineva nou în acest domeniu.

Răspunsul, după părerea lui Chris Brennan, este afirmativ: astrologia poate răspunde acestei întrebări prin intermediul hărții natale a unei persoane. În măsura în care poziția planetelor la momentul nașterii influențează calitatea vieții și viitorul nativului, uneori poate sugera și finalul vieții și circumstanțele din jurul acestuia.

Când analizăm o hartă natală, ea reflectă nu doar viața și experiențele proprii, ci și relațiile cu ceilalți. Anumite case și planete din astrogramă pot reprezenta persoane din viața individului. De exemplu, dacă cineva trece prin pierderea unei persoane dragi sau resimte moartea unei figuri publice cu care avea o conexiune, acest eveniment poate fi reflectat în hartă printr-o anumită sincronizare sau o relație cu o planetă care simbolizează acea persoană sau chiar moartea.

Prima casă, de exemplu, este legată de sine, corpul fizic și vitalitate, însă celelalte case din hartă pot semnifica relațiile cu ceilalți. Atunci când aceste case sunt activate într-un mod dificil, ele pot indica, deși nu întotdeauna, pierderi sau experiențe dureroase, cum ar fi moartea unui membru al familiei sau a unui prieten apropiat. Astrologia poate uneori să reflecte aceste evenimente prin tranzite care sugerează provocări în viața individului.

Astrologul subliniază că harta natală poate, în anumite cazuri, să reflecte momentele în care o persoană își pierde vitalitatea, se îmbolnăvește sau este rănită. Aceste momente pot fi indicate atât prin pozițiile natale care arată predispoziția pentru astfel de experiențe, cât și prin activarea acelor poziții natale prin tranzite sau alte influențe astrologice. Astrologii observă că evenimentele negative sau dificile din viața noastră sunt cel mai bine reținute și când astrologia confirmă aceste momente prin alinierea planetară, devine foarte convingător.

Chris Brennan oferă și un exemplu legat de evenimentele din 11 septembrie 2001, când mulți astrologi au discutat despre opoziția Saturn-Pluto din Săgetător și Gemeni, care se afla chiar pe axa ascendent-descendent a Statelor Unite. Această configurație a indicat evenimente negative majore pentru țară, iar impactul s-a manifestat și în viețile individuale ale multor oameni. 

Youtube video image

11 septembrie. Comemorarea atentatelor din 2001. Detalii din astrograma momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel