Pluto revine în mers direct pe 19 noiembrie. Mai avem timp să ne luăm „rămas bun”!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Tranzitul lui Pluto în Capricorn ne-a marcat viața timp de 16 ani. Mai avem încă o lună în care acesta ne va afecta viețile. Dar cum o va face? Aflăm mai multe de la un astrolog internațional!

Pe 2 septembrie 2024, Pluto a revenit în semnul Capricornului, unde va rămâne până pe 19 noiembrie. După această dată, va începe un nou tranzit în Vărsător, semn pe care îl va traversa în următorii 20 de ani. Până pe 12 octombrie, Pluto este retrograd în Capricorn.

De peste 15 ani, suntem martorii unor schimbări semnificative atât la nivel global, cât și personal. Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008, timp în care a declanșat transformări profunde.

Capricornul, renumit pentru natura sa riguroasă, este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea și ambiția, dar poate aduce și tendințe spre materialism excesiv sau nesiguranță. Pluto, legat de vise, iluzii, transformare și putere, tinde să distrugă structurile vechi înainte de a construi altele noi.

Valkyrja Vörðr este astrolog internațional și autor. Pe canalul său de TikTok, unde are 278k urmăritori, ne-a vorbit despre Pluto! Iată care sunt previziunile!

Pluto revine în mers direct pe 12 octombrie. Pentru oricine a avut o experiență oribilă sau tumultoasă cu oricare dintre eclipsele prin care tocmai am trecut, această schimbare va fi probabil cel mai bun prieten al tău său. Cu Venus în Scorpion, care a guvernat eclipsa din Balanță, a fost mult despre a privi înapoi. Ce se întâmpla atunci? Ce trebuie să lăsăm în urmă din luptele de putere, dinamicile de putere, trădările?

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Bogățiile lumii subpământene cer să coborâm în locurile întunecate unde alții poate nu doresc neapărat să se întoarcă. Și acum este în Capricorn, ceea ce înseamnă că nu putem evita să privim acele detalii. Fie că este bine sau rău, depinde cum vrei să primești asta, dar probabil ambele sunt adevărate. Așa că, odată cu Pluto în mers direct, nu mai privim către trecut. 

Ai fost rănit? Ai fost trădat? A fost totul groaznic? Ei bine, ești pe punctul de a putea să renunți la literalmente totul. La tot, în mod literal. Atâta timp cât ai lucrat la revizitarea și vindecarea acestor experiențe și ți-ai revendicat puterea din ele.

Și cu Marte în Rac acum, ne prioritizăm cu adevărat inima și învățăm cum să o protejăm astfel încât dușmanii să nu poată ajunge la ea. Acesta este celălalt aspect al energiei Scorpionului în care ne aflăm în prezent. Așadar, acesta este cu adevărat rămas-bunul nostru final.

Dacă ai avut teme mari care au apărut înainte de acea dată de 12 octombrie, are sens. Stai cu ele, primește-le așa cum ai nevoie, elimină-le, scapă de ele, pentru că suntem pe punctul de a evolua. Pluto în Capricorn spune: „Cum ți-ai câștigat poziția de putere?  Ți-ai înfruntat temerile și nu ai dat înapoi?”

Și dacă ți-ai câștigat poziția de putere, când Pluto devine direct până pe 19 noiembrie anul acesta, atunci vom primi acea sămânță reală a puterii. Verifică unde este Capricornul în astrograma ta natală. Verifică-ți marcajele în Capricorn.

Războinicul Marte se pregătește de retrogradare. Deja începe să agite apele!

Pentru oricine are energie majoră în Capricorn, viața va deveni mult mai ușoară. Ține capul sus. „Știu că pentru mine a fost multă întunecime recent doar din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat.”, spune astrologul.

Suntem aproape de a ieși din locurile cu adevărat întunecate. Anul viitor va arăta foarte diferit, începând chiar spre sfârșitul acestui an, sincer. Dar cu siguranță, odată ce totul se schimbă, există mai multe schimbări care se întâmplă până la sfârșitul acestui an. Aceasta este una dintre ele. Aceasta este, într-un fel, prima care se întâmplă.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel