Pluto retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac: „Vei trece prin multe, dar ai șansa de a renaște!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De la 2 mai, Pluto este retrograd în Vărsător. Iată ce provocări aduce acest tranzit nativilor Rac și celor cu ascendent în acest semn de apă.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Rac/Ascendent în Rac?

Pluto este retrograd la tine în Casa a 8-a, ceea ce va provoca o renaștere. Iar tot ce ține de această casă va fi reluat.

Totuși, știm că Pluto destul de confortabil în această casă. Dar de obicei, această planetă aduce evenimente inevitabile, dureroase și dificile, pe care ai prefera să le uiți.

În această casă a opta, se regăsesc resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele și pensia alimentară. Aici se discută și despre intimitate și cele mai profunde fantezii. Schimburile de energie, tabuurile și conexiunile profunde.

Traumele rezultate din experiențe incontrolabile, secretele, atât față de public cât și față de cei apropiați, întâmplările neașteptate, obstacolele și moartea, nu neapărat fizică. Regenerarea, recâștigarea puterii interioare și transformările radicale sunt și ele prezente. În Casa a 8-a, murim și renaștem.

Astfel, ca nativ Rac, poți trece prin diverse situații. Oameni dragi pot dispărea, pot reapărea probleme legate de moșteniri, terenuri, taxe, impozite sau datorii la stat. Reține că Pluto te poate doborî, dar este și cel care te ridică.

Citește și acest articol: Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel