Pluto lovește fără milă! Capricornii, Berbecii, Racii și Balanțele în fața celor mai mari provocări
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ne aflăm pe ultima sută de metri cu Pluto în Capricorn. Prin urmare, acum vom purta cele mai aprige lupte. Să vedem cu ce se vor confrunta patru zodii!

Din câte știm, Pluto a revenit pentru ultima oară în Capricorn, unde s-a aflat din 2008. După care, se va duce în Vărsător. Mai avem o șansă să ne punem lucrurile în ordine, înainte ca totul să o ia razna.

Cine este Pluto? În mitologie, este asociat lui Hades, zeul lumii subpământene. Este planeta transformării, cel căruia îi place să taie de la rădăcină. Arhetipul Capricornului vorbește despre structură, disciplină, timp, austeritate și un nivel foarte ridicat de maturitate. 

Când a intrat Pluto în semnul Capricornului? Pe 26 ianuarie 2008, care a marcat începutul unor transformări semnificative atât în viețile noastre de zi cu zi, cât și la nivel colectiv. 

Din 2008, la nivel mondial, au avut loc numeroase schimbări în guverne și structuri. Pentru noi, însă, Pluto a transmis mesaje importante. Această planetă nu este neapărat legată de evenimente concrete, ci mai degrabă de transformări interioare. Ea aduce crize care ne testează puterea de a le depăși.

Paradoxul întoarcerii lui Pluto în Capricorn: „Cu cât ai fost mai nedreptățit, cu atât mai mult ți se datorează!”

Evan Nathaniel Grim, astrolog internațional, ne vorbește despre zodiile cele mai afectate de întoarcerea lui Pluto în Capricorn!

„Patru semne zodiacale trec printr-o etapă finală inevitabilă de transformare, odată cu revenirea lui Pluto în Capricorn, un eveniment care nu se va mai repeta în timpul vieții noastre. Aceste semne sunt Capricorn, Balanță, Berbec și Rac. Până pe 19 noiembrie, ele vor retrăi toate transformările care le-au zdruncinat existența din 2008 încoace. Această perioadă va presupune confruntarea cu temeri și complexe mai vechi, reexaminarea dinamicii puterii în relația cu autoritățile și a atașamentului față de anumite modele. Va fi necesară o explorare profundă a subconștientului, care ar putea scoate la lumină revelații surprinzătoare despre parcursul sufletului tău, determinându-te să renunți la anumite condiționări sociale sau să-ți consolidezi drumul pe care începi să ai tot mai multă încredere.

Berbecii își reevaluează intens obiectivele de carieră și relațiile cu autoritățile. Balanțele explorează aspecte reprimate din familie. Racii se adâncesc în umbra lor prin intermediul relațiilor. Capricornii finalizează o transformare completă a sinelui și identității, dobândind o forță interioară care le va ghida restul vieții. Celelalte semne, de asemenea, încheie o călătorie de transformare de 16 ani, în domeniul guvernat de Capricorn în harta lor natală.

Ești dispus să te lași purtat de capacitățile regenerative ale lui Pluto pentru a asigura evoluția sufletului tău?”

Vizionează aici mesajul astrologului.

1. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-09-07-at-05-11-11_92200700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel