Pluto este încă retrograd! Previziuni de ultim moment pentru cele mai afectate zodii
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 9 octombrie, Pluto este retrograd în semnul Capricornului. Ne apropiem de moment în care acesta va intra în Vărsător. Iată ce șanse mai au zodiile!

Zodiile cardinale sunt pe cale să încheie un rit de trecere de 15 ani. Aceasta este o absolvire cum nu a mai fost alta, pentru că Pluto v-a zguduit la propriu lumile timp de cincisprezece ani. Acum, că este retrograd în Capricorn, el adună doar ultimele resturi de care are nevoie, astfel încât voi să puteți păși pe deplin în puterea voastră și să deveniți pe deplin voi înșivă, autentici, exact cum Pluto v-a remodelat și v-a făcut să lucrați la asta. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn 

Voi ați trecut prin atât de multe morți și renașteri. Nici nu mai e de glumă. Modul în care Pluto v-a transformat, v-a remodelat complet identitatea, merită aplauze pentru determinarea pură de care ați dat dovadă. Ultimii 15 ani au fost atât de mult despre a confrunta identități care nu vă aparțineau de la bun început, despre a da jos măști care nu erau ale voastre, despre a vă confrunta cu ceea ce alte figuri de autoritate v-au cerut. Ați tot lepădat toate aceste iluzii, astfel încât acum să puteți păși pe deplin în versiunea voastră de azi, cea care poate fi persoana de care aveți nevoie să fiți pentru afacerile voastre.

Deci, orice ar fi asta, este ceva care, mai mult ca sigur, creează armonie, creează frumusețe, poate chiar un proiect artistic la care ați lucrat. Aceasta este ultima împingere finală pentru a confrunta orice frică, pentru a continua să renunțați la judecata altora, la ceea ce cred ceilalți despre voi, astfel încât să puteți merge înainte. Cum ar arăta identitatea voastră dacă nu ați avea nicio frică mergând înainte? Dacă nu v-ar păsa deloc ce cred ceilalți despre voi? 

Afirmația voastră este: „Pășesc în puterea mea autentică cu sprijinul energiei sursei.”

Balanță/Ascendent în Balanță

Mulți dintre voi ați avut de-a face cu o viață de familie foarte tumultoasă, poate chiar cu membri ai familiei extrem de toxici. În ultimii 15 ani, ei au arătat oarecum energia întunecată pe care Pluto o poate scoate la iveală în oameni. Este posibil să fi avut de-a face cu persoane foarte manipulative din familia voastră sau cu lupte ciudate de putere în cadrul dinamicii familiale. Sau poate că au fost schimbări masive, neașteptate, în cadrul familiei voastre.

Acești ultimi 15 ani au fost, cu siguranță, despre putere, despre dinamica puterii și despre cum se manifestă ea în viața voastră de acasă. V-ați confruntat cu aceste lupte de putere și manipulări, dar acum, cu Pluto retrograd în Capricorn, este momentul să vă eliberați de orice legătură negativă și să vindecați aceste aspecte. Pluto v-a învățat lecții puternice despre responsabilitate și despre construirea unei baze solide pentru voi înșivă, indiferent de haosul din jur. Acum este momentul să închideți acest capitol și să pășiți într-o versiune mai puternică și mai autentică a voastră.

Previziuni 2025. Cele mai norocoase ȘASE zodii în horoscopul chinezesc

Afirmația voastră este: „Povara familiei nu mai este a mea de dus. Onorez puterea lumii mele interioare.” 

Rac/Ascendent în Rac

Voi ați fost transformați prin relațiile voastre în acești ultimi 15 ani. Aceasta a fost atât de mult despre înțelegerea modului în care poate ați simțit că nu ați putut să vă aduceți întreaga ființă în relații sau că întreaga voastră ființă nu a fost onorată în relații. Ultimii 15 ani ar fi putut să se simtă foarte tumultuoși în ceea ce privește romantismul, parteneriatele de lungă durată. Poate că ați trecut prin divorțuri sau despărțiri masive sau neașteptate. A fost pur și simplu o perioadă de relații oglindă toxice și acum este timpul să lăsați asta în urmă. Acum ar trebui să înțelegeți pe deplin ce meritați, ce aduceți la masă și, de asemenea, să înțelegeți că pășirea în totalitatea voastră, în întregimea voastră, în expansiunea voastră va aduce acele relații pe care le doriți.

Este cu adevărat timpul să lăsați în urmă parteneriatele romantice sau de afaceri toxice sau haotice din trecut și să vă mențineți inima deschisă pentru dragostea care dorește să intre în realitatea voastră, pentru că ați trecut prin atât de multă suferință când vine vorba de iubire. 

Afirmația voastră este: „Pășesc într-o nouă eră a meritului. Iubirea de vibrație înaltă îmi aparține.”

Berbec/Ascendent în Berbec

Aceasta a fost o perioadă lungă în ceea ce privește cariera și munca. Voi ați fost nevoiți să vă conformați cu ceea ce societatea așteaptă de la voi, cu ceea ce mama și tata așteaptă de la voi, pur și simplu cu orice fel de autorități externe și ceea ce doresc acestea de la voi în termeni de muncă. Așadar, este posibil să vă fi pus visurile deoparte și să vă fi dezis de puterea voastră, doar pentru a face ceea ce alții v-au spus că ar fi cel mai bine pentru voi atunci când vine vorba de carieră, atunci când vine vorba de visurile voastre mari. 

Acum este timpul să credeți cu adevărat că ceea ce doriți să faceți, lucrurile care vă aduc bucurie, lucrurile care vă aduc fericire, sunt ale voastre de avut. Pluto v-a făcut să fie destul de dificil în ultimii 15 ani să găsiți stabilitate într-un loc de muncă pe care îl iubiți, să găsiți putere într-un loc de muncă pe care îl iubiți, iar toate acestea se apropie de sfârșit. Însă acest lucru va necesita ca voi să vă revendicați autoritatea. Așadar, cum puteți să credeți cu adevărat că pășirea în puterea voastră vă va aduce succes? Cum v-ați supus dorințelor altora când vine vorba de carieră? Când vine vorba de imaginea voastră publică, chiar, cum v-ați supus lor și cum puteți să puneți capăt acestui lucru?

Afirmația voastră este: „Cred că pot avea o carieră de succes în termenii mei.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?