Pizza margherita la tigaie: cea mai crocantă și cea mai bună pizza rapidă care există
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Pizza margherita la tigaie este cea mai crocantă și cea mai buna pizză rapidă, care exista. Află secretul pentru care o face perfectă.

În primul rând, ce pate fi mai bun decât o pizza grozavă într-o seară de sâmbătă? Iată rețeta unei pizza margherita, care poate fi prepară în tigaie sau în cuptor. Un ingredient, care se adaugă în aluat, o face crocantă și delicioasă.

Să vedem cum face o pizza margherita excelentă, cu atât mai bună dacă vei folosi mozzarella de bivoliță.

 

Pizza Margherita. Ingredientele pentru 3 porții:

500 grame de făină,

350 grame de apă,

2,5 grame de drojdie de bere,

10 grame de sare fină,

250 grame de mozzarella de bivoliță,

1 conservă de roșii decojite,

busuioc după gust.

 

Prepararea pas cu pas

 

Amestecă 250 grame de făină cu 150 grame de apă timp de câteva minute. Aluatul se lasă să se odihnească 2-4 ore la temperatura camerei. Acest lucru va facilita dospirea și obținerea unui aluat cu caracteristici mai bune și o consistență mai aromată.

După acest timp se prepară aluatul de pizza: adaugă restul de 250 de grame de făină și drojdia și amestecă. Adaugă, treptat apa, iar, la final, sarea. Aluatul se frământă cu mâinile sau cu un mixer, apoi se lasă la dospit o oră, la temperatura camerei.

Ouă cu brânză la cuptor. Rețeta ideală de mic dejun

Între timp, taie mozzarella de bivoliță în felii și lasă-o să se scurgă astfel încât să piardă excesul de apă în timpul gătitului. Pregătește sosul de roșii, zdrobind roșiile decojite și asezonându-le cu sare, ulei de măsline extravirgin și frunze de busuioc. 

Preîncălzește cuptorul la temperatura maximă, pune aluatul pe o tavă, unsă cu ulei, potrivindu-l bine pe margini.

Blatul se unge cu sosul de roșii și se coase aproximativ 10-15 minute. După ce a trecut timpul, se adaugă feliile de mozzarella și se mai coace până când brânza se topește. 

Tartă de mere în stil englezesc. Cea mai bună prăjitură

Înainte de a servi pizza pe masă, asezonează-o cu mai mult busuioc și un strop de ulei de măsline. Poftă bună!  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Pocăința sau calea prin care ne vindecăm de patimi

În tumultul vieții cotidiene, patimile ne pot prinde în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel