Peștii, adevărații supraviețuitori ai zodiacului! Opinia unui astrolog despre natura lor revoluționară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Până pe 4 noiembrie, Saturn va fi retrograd în semnul Peștilor. Un tranzit care nu este deloc ușor. Care sunt încurajările pe care le oferă acestor nativi Frank C Clifford, un reputat astrolog londonez?

De pe 17 iunie până pe 4 noiembrie, Saturn este retrograd în semnul Peștilor. Desigur, printre nativii cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil, printre care și Peștii. Acești nativi vor avea mult de muncă, pentru orice vor dori să facă.

Ai mai multe direcții de care te poți ocupa până atunci. În primul rând, trebuie musai să pui pe primul loc sănătatea fizică, și cea mintală. Pentru că Saturn aduce limite, dureri, indiferent de vârsta ta. Dacă ți-ai neglijat acest domeniu al vieții, o să ai ceva de furcă, în timp ce nativii care s-au ocupat de propria sănătate se pot bucura de o perioadă favorabilă.

Nici în relații nu vei avea prea multă liniște, pentru că apar întârzieri, eforturi care trebuie făcute, dar și negocieri pe orice plan. Dacă nu ești atent, Saturn poate să facă ravagii pe plan relațional.

De asemenea, Saturn te îndeamnă să petreci mai mult timp singur, te face mai selectiv. Nu te mai lasă să pierzi timpul cu prostii.

Totodată, Saturn în Casa I îți mai dă câte un necaz cu cineva drag. Fie că se îmbolnăvește sau are diferite probleme, tu vei fi preocupat. Vei dori să fii responsabil. Da, Saturn vine cu pragmatism, seriozitate sau responsabilitate.

Iată ce ne spune Frank C Clifford!

„Acesta este tributul pe care îl aduc ultimului semn din zodiac, cel al Peștilor. Va rog să împărtășiți acest mesaj cu cei care au Soarele, Luna sau Ascendentul în acest semn. Poate că au nevoie de încurajare în acest momente tensionate, în care Saturn trece prin semnul lor. De regulă, semnul Peștilor este cunoscut drept "victimă" sau "martir" al zodiacului, însă are o putere enormă, care nu constă doar în natura sa revoluționară, ci și în capacitatea sa de a se adapta la schimbare.

Ei preferă să aleagă compasiunea în locul conflictului și știu să își reînnoiască credința în natura umană prin iertare și empatie. Totodată, aceasta este cheia autoconservării remarcabile a semnului. Este adevăratul supraviețuitor al zodiacului! Peștii înțeleg instinctiv că fiecare moment este și trecător, deși are profunde consecințe. Ei știu că suntem o picătură în ocean, dar că oceanul se poate forma și într-o picătură.”

Ai în vedere și: Ce cred astrologii internaționali despre schimbarea axei karmei? Previziuni valabile până în 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel