Persoanele cu Venus în Scorpion simt emoțiile foarte profund. Ce mai spune acest aspect despre tine?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Te-ai născut cu Venus în Scorpion? Iată ce calități ai, dar și unde întâmpini dificultăți!

Între 23 septembrie și 17 octombrie, Venus va tranzita semnul Scorpionului. Toți cei care se vor naște în această perioadă, vor avea Venus în Scorpion în astrograma natală. Venus reprezintă iubirea, iar Scorpionul este semnul extremelor, al dramelor și al intensității.

Iată ce înseamnă să ai Venus în Scorpion în astrograma natală!

Venus este planeta iubirii, frumuseții și plăcerii, și ne oferă o viziune mai intimă asupra modului în care ne place să exprimăm aceste lucruri atât în interior, cât și în exterior, precum și în parteneriate și prietenii. Dacă ai Venus în Scorpion, atunci iubirea este probabil un lucru foarte copleșitor pentru tine. Pentru că există o intensitate profundă în emoțiile unui Scorpion și nu le arată întotdeauna repede.

Scorpionii sunt extrem de senzuali și sexuali. Dacă ești cu un Scorpion, el va dori să-ți arate afecțiune și atenție fizică. Asta va fi o prioritate mare pentru ei. Un Scorpion nu vrea doar corpul tău fizic și spiritual, ci totul. Și vrea să ofere la fel de mult cât vrea să primească.

Cu Venus în Scorpion, e important să înțelegi limitele și acea linie fină dintre ceea ce este toxic și ceea ce înseamnă cu adevărat să fii prezent pentru cineva și să arăți că îți pasă profund. Și unii oameni nu vor aprecia asta. Se vor simți poate sufocați. Se vor simți de parcă nu înțeleg. Poate că e implicată gelozia.

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Așa că e important, ca persoană cu Venus în Scorpion, să nu te ferești de felul tău de a fi, de felul în care iubești și îți pasă de oameni, dar să știi că e în regulă să îți iei timp să alegi persoanele care vor înțelege de unde vii sau măcar să nu creadă că exagerezi. Și, din nou, din cauza acestor emoții profunde și a acelei energii de tipul „te aleg pe tine”. 

Dar, pe de altă parte, doar pentru că îi alegi pe ei, nu înseamnă întotdeauna că e o potrivire bună sau că și ei te aleg pe tine. Trebuie să existe reciprocitate și consimțământ. Așa că nu lăsa emoțiile tale să preia complet controlul. 

Ele nu ar trebui să conducă mașina, ci tu. Emoțiile sunt pasagerii. Dar când găsești acea persoană și acel parteneriat începe să funcționeze, sincer, poate fi o călătorie magică. Șansele sunt că vei găsi pe cineva care este, de asemenea, foarte artistic, căruia îi place să se distreze, care vrea să simtă acele emoții profunde și să fie alături de tine, un partener de tipul „până la capăt”.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Sunt compatibili Leii și Racii? Ce provocări întâmpină?

Ce aflăm despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac?

Arma secretă a zodiei Scorpion

Te-a rănit un Scorpion și ai rămas cu multe întrebări? Iată ce ar trebui să...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?