Perioadă de NEUITAT pentru două zodii. Alte două zodii trec prin schimbări serioase: "O poți lua de la zero!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată care sunt mesajele astrelor pentru următoarele PATRU zodii! Două dintre ele vor avea o săptămână de vis.

Avem o săptămână foarte importantă din punctul de vedere al astrologiei! De ce spunem asta? Fiindcă vom fi martorii unor evenimente care ne pot schimba parcursul vieții. Apar schimbări atât pe plan mondial, deci pe termen lung, cât și pe plan personal, dacă vorbim pe termen scurt. Și da, putem trăi cât pentru un an în aceste zile!

Azi, pe 20 martie, Soarele intră în Berbec, deci până pe 20 aprilie, îi sărbătorim pe nativii care s-au născut sub acest semn. Tot astăzi, avem și echinocțiul de primăvară. Putem afirma într-adevăr că începe primăvara, din punct de vedere astronomic și astrologic. Practic, sezonul Berbecului o să fie unul special, mai ales fiindcă Soarele se va întâlni cu Jupiter. O să simțim nevoia de prospețime, vrem să o luăm de la capăt și avem chef de acțiune.

Mâine, avem o Lună Nouă în același semn al Berbecului. Dacă ai așteptat o zi ideală să o iei de la capăt, trece 21 martie în calendar. S-ar putea să asistăm la un curaj nebun! Pe 23 martie, avem un eveniment revoluționar, fiindcă Pluto intră în semnul Vărsătorului. Tot ce înseamnă tehnologie o să fie vizat, dar pot apărea și cele mai ciudate meserii. 

Nu în ultimul rând, Marte intră în Rac la 25 martie. Planeta acțiunii trece într-un semn cardinal, ce vrea să pună o bază, o fundație. Dar să nu uităm că acțiunea nu o să fie una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Marte ne va face să fierbem până când trecem la treabă.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ei bine, Soarele se mută în semnul tău, ești sărbătorit! Totodată, Jupiter este în semnul tău și tot în acest semn se va petrece și Luna Nouă de pe 21 martie. Iar Marte, guvernatorul tău, o să își schimbe semnul. Așa că este o săptămână importantă pentru tine.

Ai face bine să caști bine ochii, să ciulești bine urechile și să fii foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Mai mult, ai face bine să nu mai fii spectator, ci să te arunci! Nu contează că te grăbești sau că te judecă unii și alții. Chiar nu contează!

Și Pluto intră în Casa a 11-a, așa că și acest aspect îți priește. Până și Mercur este în semnul tău, iar Venus este în Casa a 2-a. Așa că mesajul de la astre este: Hai! Fă ceva! Vei avea o săptămână prielnică. Dacă ai un plan, pune-l pe roate în această săptămână. 

Cu Soarele în semnul tău, chiar ai nevoie de atenție. Urmează zile foarte, foarte bune!

Rac/Ascendent în Rac

Începem cu sfârșitul! Marte intră în semnul tău, pe 25 martie. Așadar, în Casa a 10-a ai Soarele, Mercur, Jupiter și o să ai și Luna Nouă. Venus este în Casa a 11-a, Pluto iese din Casa a 7-a și te mai lasă să respiri. Mai ales că intră în Casa a 8-a, unde chiar se simte bine.

Indiferent de vârsta sau de etapa în care te afli, de educație sau de experiență, ai extraordinar de multe aspecte să te faci vizibil! Să exiști, să contezi. Dar, atenție, că te poți face vizibil și pentru boacăne sau lucruri mai puțin plăcute. 

Fii mai prezent la locul de muncă! Vorbește cu șefii, arată-ți intențiile și fii acolo trup și suflet. Mai ales dacă ai vrea să îți schimbi cariera până în mai. Ai niște super mega aspecte! Se fac niște schimbări la care nu te-ai fi gândit la locul de muncă, sunt foarte pozitive, îți priesc. 

Nu uita că toate aceste planete de lângă Jupiter vor ceva de la tine: tupeu. Nu obrăznicie. Nu mai aștepta să vină cineva să te laude, ci fă-te remarcat. Ai mai multă inițiativă. Mergi și propune unele lucruri, încearcă să implementezi. Cu Marte în semnul tău, nu o să-ți stea gura!

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele întră astăzi în Casa a 7-a. Tot acolo va avea loc și Luna Nouă de mâine, 21 martie. Mercur intră în acea casă, iar Jupiter este în continuare acolo. Așa că, ai putea să te ocupi doar de zona de relații! De ce? Pentru că Marte se mută în Casa a 10-a. Și pot apărea situații în carieră, total neplăcute. Tensiuni sau dezechilibru.

Deci, ai nevoie de echilibru. Unde poți să îl găsești? Pe plan afectiv! Dacă ești singur, îți poți face un plan. Ieși la întâlniri, cunoaște oameni noi, fie că o faci în online sau în offline. În schimb, dacă ești într-o relație, poate planifici o călătorie cu partenerul sau apelezi la diferite activități.

Trebuie să faci cât mai multe lucruri alături de persoana dragă. Ești într-o relație și simți că nu mai merge? Fă un pas în spate și înțelege că nu mai poți. Fă-ți curaj! Marte intră în Casa a 10-a, așa că nervii pot fi la ei acasă.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Săptămâna aceasta, Pluto intră în semnul tău. Nu stă mult, până în iunie, însă, indiferent dacă ai Soarele, ascendentul sau alte planete prin Vărsător, o planetă atât de puternică, atunci când intră în semnul tău, își face simțită prezența.

Cum anume? Prin luat de la zero. Putem abandona niște proiecte, chiar dacă ne-au fost dragi. Va trebui să o facem. Pot apărea transformări fizice foarte puternice. Pluto scoate la suprafață secrete, ale tale sau ale celor dragi, așa că s-ar putea să afli ceva nou în zilele următoare.

Mai mult, Pluto aduce și niște amenințări legate de sănătate, așa că trebuie să ai grijă la acest sector. Să înveți să previi. Însă, această planetă îți aduce magnetism, multă putere, dar și mult curaj. Începe o perioadă de neuitat.

Marte intră în Casa a 6-a. În continuare, partea de sănătate apare, nu trebuie ignorată. S-ar putea să vină și mici tensiuni la locul de muncă sau în relațiile cu colegii. 

Citește și: 20 martie: Echinocțiul de primăvară. Astrologul Daniela Simulescu: "Se anunță un sezon special!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel