Pe 18 septembrie, avem prima eclipsă din toamna lui 2024! Daniela Simulescu: "Ne vom juca de-a baba oarba!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne-a vorbit despre Eclipsa de Lună de mâine!

Pe 18 septembrie, avem prima eclipsă din toamna lui 2024! Este vorba de o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Pești. Din start, trebuie precizat că patru zodii vor fi afectate. Vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Efectele vor fi și mai puternice din cauza conjuncției Lunii cu Neptun, planeta confuziei și a haosului. Mulți își vor da seama de greșelile făcute în ultima jumătate de an. În primă fază, vor recurge la victimizare. Dar nu le va folosi deloc.

Neptun are darul de a te învălui, de a te băga în ceață și de a crea co-dependență. De oameni, de idei, de obiceiuri. Și chiar dacă știm că nu ne face bine și vedem calea de ieșire, alegem să rămânem încorsetați. Vă reamintim că perioada dintre eclipse, de această dată 18 septembrie-2 octombrie, va fi plină de evenimente predestinate. 

Ce se întâmplă? Soarele este în Fecioară și Luna este în Pești. Iar acești doi aștri sunt apropiați și de Nodurile Lunare. O Lună Plină știm că aduce un apogeu, o finalizare, un moment important în viața oricui. Are niște efecte în viețile noastre, spre deosebire de Luna Nouă. Când avem și o eclipsă, Luna Plină capătă de două ori mai multă putere. Iar Luna este și lângă Neptun. O planetă care discută despre pierderea minții, despre nebunie, despre confuzie. Reprezintă ceața, iluziile, dezamăgirea, minciunile, propaganda. E foarte greu cu Neptun, pentru că te prostește, o iei razna, îți ia mințile. Și problema este că și Neptun este în Pești.

Așadar, o Lună Plină lângă Neptun în semnul Peștilor poate să aibă mai multe valențe. În primul rând, te ajută să te trezești dintr-o păcăleală. Și când o faci, simți că îți pică cerul în cap. În al doilea rând, această configurație te face să ieși dintr-o relație sau o situație și să intri într-o alta, crezând că îți va aduce ceva bun. Dar nimic mai fals. S-ar putea să te îngroape și mai mult. 

De asemenea, acest eveniment te poate îndemna să asculți și de drăcușorul de pe umăr și să te bagi în niște situații complicate, imorale, ilegale, chiar toxice. Tocmai din dorința de a accesa un escapism. Acesta este chiar laitmotivul acestui eveniment, pe care oameni îl aleg ca să scape de o durere, de o traumă. 

Un alt laitmotiv al acestei eclipse este că vom da de aceeași Mărie, dar cu altă pălărie. 

Cei mai marcați vor fi nativii cu marcaj de Pești, mai ales cei care au planete în ultimele grade ale acestui semn. Aceștia știu că se află într-o situație sau legătură care nu le face bine, dar nu se pot rupe de acolo. Nu se pot deconecta și se simt legați de mâini și de picioare. Trebuie să îți dai seama de diferența dintre realitate și ficțiune. Nu trebuie să mai trăiești în basme. 

Mai mult, ne dăm seama că ne jucăm de-a baba oarba pe plan relațional, pe cel al sănătății ori pe cel al familiei. Eclipsa de mâine vorbește despre descoperirea faptului că suntem într-un joc de-a baba oarba. 

În final, să nu uităm că un aspect pozitiv al arhetipului Peștilor este vindecarea. Mai ales sufletească. Trebuie să ne dăm timp să procesăm un anumit doliu emoțional. 

Youtube video image

40 de afirmații vindecătoare pentru Eclipsa de Lună. Ai șansa de a renaște!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel