PATRU zodii vor avea de înfruntat obstacole serioase. Vor triumfa sau nu?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Lucrurile se complică pentru trei semne din zodiac!

Ce știm? Că de pe 4 septembrie până pe 4 noiembrie, Marte se află în semnul Racului. Este oricum un tranzit dificil, pentru că Marte, planeta acțiunii și a războiului, nu se simte foarte confortabil în semnul emoțiilor. Însă mâine, pe 17 septembrie, acest tranzit o să facă și un careu cu Nodurile Lunare. Vă reamintim că Nodul Sud este în Balanță și Nodul Nord în Berbec. Așadar, lucrurile se pot complica pentru următoarele semne ale zodiacului.

La ce trebuie să se aștepte?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Marte se află în Casa a doua până la început de noiembrie. Și poate să vină cu diferite cheltuieli la care nu te aștepți. Chiar daca îți poate aduce și venituri în plus, nu uita că Marte și seceră ce ai. Așa că pot apărea surprize pe plan financiar și o neliniște de care nu o să scapi. Tot timpul vei sta cu frica în sân în ceea ce privește banii. Totodată, Nodul Sud se găsește în Casa a cincea, ceea ce te poate face mai egoist sau mai egocentric. Mulți nativi pot să aibă unele probleme legate de copii. Cei care vor un copil pot observa că lucrurile nu se întâmplă atât de repede precum și-ar dori. Nodul Sud în Casa a unsprezecea îți zice că trebuie să eviți să te concentrezi exclusiv pe propriile tale interese, ci în schimb să cauți conexiuni cu persoane care au aceleași aspirații ca tine.

Îmbrățișează magia Eclipsei de Lună! Ritualuri fascinante pentru vindecare și eliberare

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Marte în Rac, deci în Casa a douăsprezecea la tine, nu îți priește foarte mult. Pe 4 noiembrie, Marte o să intre chiar în semnul tău, de unde o să și retrogradeze. Așa că poți să asiști la o mulțime de evenimente pe care nu le vei putea controla. Așa că până atunci, ai face bine să stai în banca ta și să faci un pas în spate. Nu exagera cu nimic, ci încearcă să îți conservi cât mai mult energia, deoarece Marte o să te îndemne să te bagi în multe situații care nu îți aduc decât deservicii. Stai departe de conflicte, dar și de relații indisponibile sau disfuncționale. Protejează-te de oamenii care îți fac rău și de oameni. Cu Nodul Sud în a treia casa, pot să apară o mulțime de evenimente legate de oamenii apropiați din jurul tău, precum rude, prieteni sau vecini. Apar dezechilibre în aceste relații. Nodul Nord în Casa a noua îți sugerează ca în loc să te concentrezi pe supărări, să te gândești mai mult la modul în care îți extinzi cunoștințele. 

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tranzitul lui Marte în Casa a noua nu este unul prea bun, deoarece scoate la iveală multe frici și angoase. Ai grijă, pentru că tot ce ai ascuns poate să fie o armă împotriva ta. Începe o perioadă optimă să fii mai sincer cu cei din jurul tău. Trebuie să înveți să negociezi mai bine, să înveți să și pierzi. Apar și conflicte legate de bani, mai ales în legătură cu banii împărțiți prin taxe, moșteniri, bani împărțiți cu partenerul. Nodul Sud din Casa a unsprezecea spune că poți să simți o tensiune în relațiile cu cei din jurul tău. Unii nativi se pot implica mai mult în comunitatea lor. Nodul Nord în Casa a cincea semnifică o schimbare de atenție spre propriile plăceri și satisfacții, chiar dacă asta poate însemnă să renunți la ieșiri în oraș sau anumite distracții.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte este în tranzit în Casa a șasea până pe 4 noiembrie, așa că pot să apară probleme de sănătate, ale tale sau ale celor dragi fin familie. Așa că ai multă grijă de sănătate și nu lăsa problemele netratate, fiindcă ai ocazia să se agraveze. Pot apărea și anumite intervenții chirurgicale, mai mari sau mai mici. Discuțiile cu colegii sau cu cei de la locul de muncă pot să devină mai neplăcute. Apar anumite conflicte sau neînțelegeri cu membrii echipei din care faci parte. Cu Nodul Sud în Casa a noua, este important să te gândești la modalitățile prin care poți să împărtășești și altora ceea ce ai învățat tu. Să îți dai seama cum îți poți transforma cunoștințele într-o resursă practică. Nu trebuie doar să acumulezi informații, ci și să le și împărtășești cu alții. Nodul Sud te îndeamnă să te reconectezi cu frații, verișorii, vecinii și oamenii apropiați. Este cazul să ai mai multă grijă de relațiile cu oamenii dragi, pentru mai multă armonie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel