PATRU zodii sunt sprijinite de Univers în sezonul Balanței. Vine o perioadă prodigioasă către ele!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 23 septembrie, am intrat în sezonul Balanței. Iată ce ne aduce această perioadă!

Sezonul Balanței, care începe la Echinocțiul de toamnă și durează până pe 23 octombrie, vorbește despre frumusețe, armonie și echilibru. În timp ce Soarele este în Fecioară, accentul este pus pe găsirea soluției corecte, dar odată ce intră în Balanță, accentul este pe găsirea unei soluții care să răspundă nevoilor tuturor. Balanța este un semn de aer: inteligent, comunicativ și carismatic. Balanța, orientată spre justiție, încearcă să privească lumea cât mai corect și cu cât mai puțină favorizare posibil.

Chiar dacă de obicei ești o persoană cu opinii puternice și de neclintit, în sezonul Balanței s-ar putea să te simți îndemnat să reconsideri ceea ce ai acceptat anterior fără ezitare. Poate că nu vei considera ideile sau criticile tuturor la fel de valoroase sau convingătoare, dar cel puțin vei asculta. Acest lucru înseamnă că procesul de luare a deciziilor poate dura mai mult decât de obicei în sezonul Balanței.

Balanța este și un semn guvernat de Venus, planeta frumuseții și a romantismului. Există un stereotip că este cel mai frumos, grațios și orientat spre estetică semn din zodiac, și această percepție nu este complet greșită. Balanța este talentată în a flirta, în a-i fermeca pe ceilalți și în a se îmbrăca pentru a impresiona. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, care are loc pe 2 octombrie, vine cu influențele puternice ale lui Mercur și Lilith. Stelliumul format din Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur și Lilith va face un careu cu Marte și un trigon cu Jupiter, care va sublinia nevoia de a armoniza tensiunile interioare și partea noastră luminoasă. Această Lună Nouă semnalează un nou început, iar Eclipsa de Soare pe Nodul Sud simbolizează eliberarea de trecut și renunțarea la ceea ce nu ne mai servește, deschizând calea către o nouă etapă în carieră, sănătate, relații sau dezvoltare spirituală.

Bella Popa este astrolog, actriță și creator de conținut. Pe contul său de TikTok, unde are un milion de urmăritori, ne-a vorbit despre ce ne aduce acest sezon al Balanței. Iată previziunile sale!

„Este sezonul Balanței, toamna este oficial aici, iar schimbările sunt în aer, dar nu mă refer doar la vreme, ci la viața ta. În special dacă ești Balanță, Berbec, Rac sau Capricorn. Viețile voastre sunt pe cale să se schimbe pentru că este și sezonul eclipselor, și ne îndreptăm spre această eclipsă de Soare cu Lună Nouă în Balanță pe 2 octombrie, în conjuncție cu Nodul Sud. Eclipsa de Soare reprezintă începuturi masive, dar va fi și o purificare semnificativă, deoarece Nodul Sud simbolizează ceea ce lăsăm în urmă, iar noi ne îndepărtăm de latura întunecată a energiei Balanței. Cum ar fi tendința de a priorita fericirea altora înaintea propriei fericiri și sacrificarea nevoilor și dorințelor personale doar pentru a menține pacea și a evita conflictul.”, spune astrologul.

Jupiter retrograd din 9 octombrie. La ce surprize ne putem aștepta?

Au trecut zilele în care eram alimentați de o dorință neîncetată de a menține armonia, compromițându-ne autenticitatea pentru a obține aprobarea altora. Nu mai facem asta și lăsăm în urmă orice sau pe oricine care ne menține în această energie. Vom ieși din asta mai încrezători și mai împuterniciți. Pregătește-te, pentru că acest sezon al Balanței va fi o călătorie nebună.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?